12 C
Valencia

José Benlloch lamenta que Vila-real no hi haja aconseguit les ajudes europees a l’EDUSI

L'alcalde de Vila-real valora la resolució de la Secretaria d'Estat de Pressupostos de la tercera convocatòria de fons Feder per a les Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha lamentat que la Secretaria d’Estat de Pressupostos i Despeses haja resolt negativament la sol·licitud d’ajudes europees per a cofinançar l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (Edusi) dissenyada per la ciutat de Vila-real. “Lamentablement, no hem pogut aconseguir aquestes ajudes dels fons Feder, però seguirem treballant sense descans, com hem anat fent fins ara, en aliança amb la societat vila-realenca, cercant finançament on siga, perquè Vila-real no deixe d’avançar”, assenyala Benlloch.

L’estratègia de Vila-real va ser aprovada per unanimitat del Ple municipal el novembre de 2017 per a optar a la tercera convocatòria de fons europeus al desenvolupament de les Edusi. El document preveia una inversió de 15 milions d’euros, finançats al 50% per la Unió Europea, en àrees estratègiques per al futur de la ciutat com la inclusió social o la consolidació del barri sociosanitari com projecte tractor.

“No renunciarem a aquest projecte de ciutat, perquè és el model que hem dissenyat entre tots, entitats, associacions, grups polítics… No podem negar que la resolució del Ministeri d’Hisenda és una mala notícia per a Vila-real, però seguirem endavant, aconseguint la inversió d’on siga, perquè la nostra ciutat seguisca creixent i desenvolupant-se, preparada per a afrontar els reptes del futur”, argumenta l’alcalde.

“El projecte de Vila-real és un bon projecte, participat i compartit per tota la societat. Prova d’açò és que, en la mateixa ordre, l’EDUSI local figura en la quarta posició en la llista de reserva de tota la Comunitat Valenciana. Analitzarem en profunditat la resolució, els possibles punts a millorar i opcions que tenim a partir d’ara, però del que no tenim cap dubte és que seguirem treballant per a aprofitar totes les oportunitats que es presenten i cercant finançament d’Europa i d’altres administracions per a no deixar d’avançar”, conclou l’alcalde.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,333FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Onda estrena ‘oficialment’ Nadal amb l’encesa de llums

Dos óssos gegants han acompanyat l'alcaldessa i la regidora de festes en la màgia de l'inici d'unes celebracions que ofereixen una àmplia programació virtual i presencial amb més d'una vintena d'actes.

SAÓ guanya les eleccions al claustre de l’UJI

És la tercera vegada consecutiva que guanya els comicis electorals universitaris.

Sanitat registra 1.722 nous casos de coronavirus i 13 defuncions

Per províncies els nous casos positius són: 143 a Castelló, 520 a Alacant i 1.059 a València.

Facebook i Instagram eliminaran les ‘fake news’ contra les vacunes de la Covid-19

Algunes de les informacions que no admetran les dues xarxes socials són les afirmacions que les vacunes contenen microxips o les teories conspiratives que s’han demostrat falses, com que s’està utilitzant sense el seu consentiment poblacions específiques per a provar la seguretat de la vacuna.

Investigadores Vila-realenques de batxillerat guanyen un certamen del CSIC

Dues estudiantes de 1r de Batxillerat del Col·legi Santa Maria de Vila-real han aconseguit el 1r premi en el XXXII Congrés Joves investigadors, el més prestigiós d’Espanya a nivell juvenil, organitzat per l'Institut de la Joventut, el Ministeri d'Universitats i el CSIC.
- Advertisement -

: Valencià