2:33 pm - Tuesday, 14 July 2020

Benlloch aconsegueix els informes favorables d’Intervenció per als pressupostos de 2020

- Publicidad -Reciplasa

El Ple de pressupostos se celebrarà divendres que ve, a les 10.00 hores.

OHCultura
Ars Volants
Benicassim
Borriana
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Intervenció municipal ha informat favorablement el pressupost de Vila-real i el compliment del principi d’estabilitat pressupostària, amb la qual cosa els comptes per a 2020 han obtingut ja tots els informes necessaris per a la seua aprovació divendres que ve, 17 de gener.

“L’informe d’estabilitat i el de legalitat de la Intervenció, tots dos favorables, eren els últims documents que ens faltaven per a poder aprovar el pressupost municipal d’este exercici. Per això, a penes han estat disponibles, tal com ens vam comprometre, hem procedit a convocar el Ple per a aprovar un pressupost enfocat a aconseguir el reequilibri econòmic després dels últims pagaments urbanístics que ens han suposat 28,4 milions des de 2011, perquè Vila-real puga continuar avançant i afrontar el futur amb garanties”, assenyala l’alcalde, José Benlloch.

L’Informe de compliment d’estabilitat pressupostària i nivell d’endeutament estimat a final de l’exercici acredita que el projecte de pressupostos elaborat per l’equip de govern compleix el principi d’estabilitat pressupostària i fixa les previsions d’endeutament per a 2020 en un 59,47%.

“Això significa una reducció del deute de 10 punts, que aconseguim amb un tremend esforç, renunciant fins i tot a alguns projectes per a equilibrar els comptes i que les maçades de l’urbanisme del PP que encara estan per arribar no posen en risc el futur de la nostra ciutat”, agrega l’alcalde i regidor d’Hisenda, qui detalla que els comptes no inclouran cap préstec. Referent a això, Intervenció també alerta en el seu informe de “l’elevada incertesa” que s’obri pel pagament d’expropiacions i reclamacions judicials.

Quant a l’Informe de legalitat del pressupost, preceptiu segons l’article 168.4 de la Llei d’Hisendes Locals, conclou també de manera favorable als comptes presentats per l’executiu. “Vull agrair al departament d’Intervenció i als tècnics municipals el treball realitzat perquè, este pròxim divendres, puguem aprovar en el Ple el pressupost que Vila-real necessita. Un pressupost ajustat, sense pràcticament inversió ni préstecs, però mantenint les nostres principals senyes i vocacions, com l’aliança amb la societat, la millora i reforç dels serveis públics i el suport a les persones”, conclou Benlloch.

El Ple de pressupostos se celebrarà divendres que ve, a les 10.00 hores. Prèviament, demà s’ha convocat una comissió informativa de Recursos Humans amb l’objectiu d’aprovar la plantilla pressupostària i una comissió informativa d’Hisenda, que abordarà els pressupostos municipals de 2020.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Onda remodelarà la presó del segle XVI

El consistori condicionarà l'antiga presó de la Font de Dins per a obrir-la al públic durant l'any vinent.

Castelló coordina el protocol de seguretat per al nou cicle d’oci al Grau ‘Mar de Sons’

En el recinte s'implementaran les mesures marcades per les autoritats sanitàries per a la protecció de salut del públic.

L’església de Culla acollirà un concert de música barroca

L'actuació s'engloba dins del cicle 'Vetlades barroques a escenaris històrics'.

L’Ajuntament executa quasi 10 milions d’euros en el barri del Cabanyal a través de l’EDUSI

El regidor d'Innovació de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha informat que l'estat d'execució dels fons EDUSI per a inversions en el barri del Cabanyal és de 9.888.583,75 euros entre la proposta de despesa, el contractat i el pagat.

Pepa Cano renova com a presidenta de la Junta Local Fallera de Benaguasil

Pepa Cano continuarà sent la presidenta de la Junta Local Fallera de Benaguasil un any més després de l'assemblea celebrada el passat 9 de juliol a l'Ajuntament.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià