6.4 C
Valencia

Benlloch porta al Consell Escolar Municipal el pla local d’accions per a una tornada al col·le segura a partir del dilluns

L'alcalde presideix l'organisme, juntament amb els regidors Aida Beteta i Francisco Valverde, per a donar compte del Pla municipal de retorn físic a l'escola i atendre els dubtes de la comunitat educativa.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha presidit aquesta vesprada el Consell Escolar Municipal previ a l’inici del curs 2020-2021, amb l’objectiu de traslladar les actuacions realitzades pel consistori en el marc del Pla municipal de retorn físic a l’escola i atendre els dubtes i preocupacions de la comunitat educativa. Benlloch ha estat acompanyat de la regidora d’Educació, Aida Beteta, i del regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, les dues àrees implicades directament en el pla per a afavorir una tornada al col·le segura.

            “Davant un inici de curs complicat, hem volgut estar donant la cara davant la comunitat educativa i traslladar, amb total transparència, les accions empreses pel consistori en aquesta tornada al col·le marcada pels protocols de prevenció i seguretat de la COVID-19”, assenyala Benlloch. Una actuació que, afegeix, passa per “posar tots els recursos municipals a la disposició dels centres educatius, durant tot l’estiu, per a posar a punt els col·legis, adaptar els protocols i assegurar un retorn a les aules el més normal possible i, sobretot, amb seguretat”. “La nostra principal preocupació està amb les mares i pares i amb els equips docents. Sabem que serà un curs complicat, però han de saber que l’Ajuntament, en la mesura de les nostres possibilitats, estarem al seu costat en tot allò que puguen necessitar per a donar resposta a les noves necessitats que es vagen presentant. La seguretat dels escolars és la prioritat absoluta”, conclou.

            El Pla municipal de retorn físic a l’escola s’ha articulat en cinc eixos principals: l’adaptació d’espais en el cas que foren requerits per a assegurar el compliment dels protocols de seguretat, el reforç en la neteja i desinfecció dels centres, la seguretat en els accessos als col·legis, afavorir ajudes a l’escola concertada si no arriben d’altres administracions i ampliar la xarxa de conserges, a través dels pròxims plans d’ocupació de la Generalitat, per a auxiliar al personal adscrit a cada centre i facilitar el compliment de les noves exigències per la pandèmia. A aquests eixos d’acció se sumen les inversions realitzades en manteniment i millora dels col·legis.

            A més dels protocols de prevenció i mesures especials per la COVID-19, el Consell Escolar Municipal ha abordat el procés d’admissió d’alumnes i el calendari escolar del curs 2020-2021. El consell està format per representants dels sindicats, de la direcció dels centres, tant públics com concertats, regidors, representant d’associacions veïnals i de les federacions de mares i pares d’alumnes.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,331FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià