16.2 C
Valencia

Benlloch convoca als grups municipals a una reunió informativa amb Reciplasa

La gestió dels fems és una qüestió d'enorme impacte ambiental i econòmic, que ha d'abordar-se amb solucions a llarg termini.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha convocat hui a la Junta de Portaveus municipal a una reunió informativa telemàtica amb l’empresa pública Reciplasa, de la qual forma part l’Ajuntament, per a abordar la problemàtica dels fems, el seu tractament i eliminació, que en els últims anys ha suposat un sobrecost per a Vila-real de més de 600.000 euros. La reunió, que s’emmarca en les sessions informatives que Reciplasa impartirà en diferents municipis, ha comptat també amb la participació del president de l’entitat, Ignasi Garcia.

            “Les decisions que s’estan adoptant en Reciplasa en aquests moments i els plans de futur de l’empresa de la qual forma part Vila-real afectaran diferents corporacions, a 10 i 20 anys vista. Per això, és particularment important que tots els grups municipals, de diferent signe polític, puguen estar informats de la situació, amb la màxima transparència”, explica Benlloch. “És necessari que tots ens corresponsabilitzem en la gestió dels fems i les decisions que, per a garantir el correcte tractament i el menor impacte ambiental i econòmic, s’estan adoptant ara però tindran clares repercussions en el futur”, agrega l’alcalde.

            En la reunió, Reciplasa ha informat els grups dels projectes de futur de l’entitat i l’evolució del tractament de residus sòlids urbans en la planta de la societat, així com de l’increment dels costos derivat del rebliment de l’abocador d’Onda i l’enviament dels fems en camions a plantes d’altres comunitats. Aquesta circumstància, a l’espera de poder ampliar l’abocador d’Onda, ha suposat un encariment progressiu dels costos que supera els 600.000 euros.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,319FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

: Valencià