Ja es poden sol·licitar les beques del Conservatori de Música a Sagunt

AVL

La regidoria d’Educació ha publicat la convocatòria per a la concessió de beques per a l’alumnat del Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt. El termini per a presentar les sol·licituds ja està obert i finalitzarà el dilluns 15 de gener de 2018. Els conceptes a becar són les taxes corresponents a la matrícula i la mensualitat. Estes beques són incompatibles amb altres ajudes atorgades per qualsevol altra administració o entitat pública i que tinguen la mateixa finalitat, és a dir, cursar estudis de música.

 

La sol·licitud d’estes beques es realitzarà a través del registre general de l’Ajuntament i per tots els altres mitjans assenyalats per la llei, per mitjà de la presentació dels impresos normalitzats per a la concessió de beques acompanyada de la documentació complementària que es requerix, com és el llibre de família o qualsevol altra documentació que justifique la unitat familiar, així com l’última declaració de la renda efectuada.

 

Tota la informació sobre estes beques està disponible a través del telèfon 96 265 58 58 així com en la web de l’Ajuntament: https://sede.sagunto.es/es-es/paginas/subvenciones.aspx

- Advertisement -
CatalanSpanish