25.1 C
Valencia

Berklee sol·licita continuar a València almenys 25 anys més

L'entitat educativa reitera la seua "voluntat de quedar-se" i diu que percep el mateix per part d'institucions i la societat.

- Publicitat -AVL

El campus de València de Berklee College of Music, que la prestigiosa entitat d’ensenyament musical té obert actualment en un espai del Palau de les Arts, ha realitzat una proposta per a continuar en eixes instal·lacions per un termini mínim de 25 anys més.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica la informació sobre la sol·licitud de la cessió d’ús de l’annexe sud de Les Arts per a desenvolupar un projecte acadèmic, artístic i cultural.

Segons el text oficial firmat pel director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències (CACSA), Enrique Vidal, la Fundació Berklee College of Music (València campus) ha formulat una proposta amb la finalitat de desenvolupar un projecte acadèmic, artístic i cultural en l’Annex Sud del Palau de les Arts Reina Sofia, per a açò sol·licita la cessió d’ús, a títol onerós, del citat immoble per un termini mínim de 25 anys prorrogable.

Esta petició, explica, “comporta la constitució d’un dret de cessió d’ús del citat immoble amb vista a desenvolupar, principalment, un projecte pedagògic basat en l’excel·lència dirigit principalment a la impartició d’estudis superiors d’interpretació musical per a l’obtenció de titulacions amb ple reconeixement acadèmic (Campus València); tot açò amb l’objecte de potenciar la carrera professional dels alumnes de major talent, per a açò s’inclou com aspecte rellevant un ampli programa de beques, així com una inversió a càrrec seu per a l’adaptació de part de l’immoble”.

D’igual forma, el projecte està enfocat a la celebració de concerts i a la difusió cultural en col·laboració “amb les més
importants institucions culturals de la Comunitat Valenciana”.

CACSA, per la seua banda, expressa la seua “voluntat de destinar l’Annex Sud del Palau de les Arts Reina Sofia a la difusió artística i cultural a través d’un projecte pedagògic vinculat a la música que aporte prestigi i un ampli reconeixement, buscant amb açò que el conjunt de la Ciutat de les Arts i les Ciències continue sent un referent no solament turístic, sinó també acadèmic i cultural de primer ordre”.

“I sobre este tema la proposta que ha presentat la prestigiosa Fundació Berklee College of Music encaixa en el plantejament exposat, mentre que aglutina una indubtable garantia de qualitat i prestigi, a més d’una rellevant projecció internacional”, afig.

VINT DIES PER A PRESENTAR ALTRES PROPOSTES
Detalla que, amb la finalitat de complir amb els tràmits preceptius respecte a la constitució del dret de cessió, s’atorga un termini de 20 dies perquè qualsevol entitat sense ànim de lucre, les
finalitats del qual estiguen declarats d’interés general i l’objecte social del qual incloga el desenvolupament d’activitats acadèmiques de formació superior lligades a l’educació musical, manifeste expressament la seua voluntat d’accedir en concurrència competitiva al citat dret amb la vocació principal de desenvolupar un projecte pedagògic i cultural.

En este sentit, precisen que només es tindran en compte oferiments d’entitats l’objecte social de les quals incloga preferentment el desenvolupament d’activitats acadèmiques de formació superior lligades a l’educació musical, amb explícita vocació internacional, i amb clara disposició a assumir els compromisos econòmics que, si escau, siguen oferits en l’apartat economicfinancer de la proposta que es presente.

A este efecte “ha de quedar clar, d’una banda, que la inversió en l’immoble i en els continguts serà exclusivament a càrrec de l’entitat cessionària, i per un altre, que en una hipotètica futura licitació tant el projecte acadèmic com el prestigi de la institució es ponderaran com a aspectes essencials a tindre en compte en la valoració de les propostes”.

Sobre la qüestió, fonts oficials de Berklee València –l’únic campus internacional que Berklee té fora de Boston (EUA)– han asseverat que sempre han manifestat la seua “voluntat de quedar-se”. “I eixa mateixa voluntat l’hem percebuda per part de les institucions públiques i privades, entitats culturals i societat valenciana en general”.

“A tots ells els estem molt agraïts pel seu acolliment des que arribàrem”, manifesten les mateixes fonts consultades per Europa Press.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Vall d’Uixó promociona el comerç local amb una subvenció

Aquesta subvenció reconeix el treball realitzat en l'àmbit de la promoció comercial i l'organització de fires

La Comunitat Valenciana supera el milió de proves realitzades per a detectar el coronavirus

Sanitat registra 540 nous casos positius i 777 altes en l'última jornada

Castelló adverteix dels perills d’una mala pràctica del sexting

El Servei d'Igualtat facilita materials als instituts per abordar el tema a les aules i conscienciar l'alumnat

El nombre de donants de medul·la òssia s’incrementa en més d’un 22% este any

S'ha optimitzat el registre, millorant el tipus de donants, ampliant l'estudi del perfil genètic i implantant la tecnologia més avançada

Detingut un home per agredir amb pals i bats per a robar a un altre

La víctima va telefonar al 091 després de trobar-se amb un que dies abans li havia agredit
- Advertisement -

: Valencià