Bétera cedeix espais municipals al Centre de Salut per a evitar la massificació

El Centre de Salut realitzarà la campanya de vacunació contra la grip en les instal·lacions de Casa Nebot.

A esta cessió es pretén ajudar a descongestionar el centre, evitar aglomeracions en les seues instal·lacions i garantir el benestar dels usuaris.

En pròximes setmanes, el Centre de Salut de Bétera disposarà d’un espai a casa Nebot per a poder realitzar la campanya de vacunació contra la grip després que el Consistori atenguera la seua inquietud i preocupació per la saturació de les seues instal·lacions. “Ens preocupa esta situació, els nostres veïns i veïnes mereixen ser atesos en les millors condicions”, ha indicat l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Per consegüent, l’Ajuntament ha cedit un espai a casa Nebot amb gran amplitud i que compleix amb les necessitats bàsiques així com amb la pertinent distància de seguretat. L’espai se situa en la planta baixa per a facilitar l’accés dels usuaris, sobretot, de les persones majors i amb mobilitat reduïda.

“Se senyalitzarà tot el recinte perquè els pacients acudisquen directament a l’espai reservat al Centre de Salut”, ha explicat el regidor de Sanitat, Carlos Abad. D’esta manera, la ubicació i senyalització de l’espai facilita l’entrada i l’eixida i permet que no es travessen les instal·lacions de Casa Nebot. “Busquem generar també ací un entorn el més segur possible”, ha afegit el regidor de Sanitat qui ha visitat al costat dels coordinadors del Centre de Salut els diferents espais de l’edifici municipal.

Carlos Abad al costat de Francisco Barranco, Coordinador Mèdic i Salvador Calatayud, Coordinador d’Infermeria han recorregut les diferents instal·lacions a la recerca del millor espai perquè els veïns i veïnes de Bétera poden vacunar-se amb total normalitat.

Al seu torn, el Consistori també ha instal·lat un espai annex al Centre de Salut per a realitzar les proves Covid-19. “En el seu moment es va col·locar una carpa, però hui dia s’ha instal·lat un espai tancat que s’utilitzarà com a suport per al personal sanitari i per al material mèdic que s’empra”, ha exposat el regidor de Sanitat.

Un punt autocovid que permet incrementar la capacitat de diagnòstic enfront del coronavirus en atenció primària i que contribueix a una major eficàcia, temps de resposta i control en la detecció del virus a Bétera.

CatalanSpanish