Bétera instal·la un punt elèctric de recàrrega per a tota la població

Consta de dues bases de recàrrega simultània i el temps de recàrrega estimat és del voltant d'una hora i trenta minuts.

Publicitat

L’Ajuntament de Bétera, des de la seua àrea de Mobilitat i Medi Ambient, ha instal·lat una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics. S’ha situat enfront de l’edifici de la Policia Local, al carrer Els Masses.

L’objectiu és donar un servei, cada vegada més comú, com és la recàrrega dels vehicles elèctrics, ja que cada vegada són més les persones que opten per este tipus de transport, més amable per al medi ambient.

PublicitatRovira  

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, la regidora de Mobilitat i Medi Ambient, Gloria Campomanes i part de la Corporació Municipal, han participat hui en la inauguració i posada en marxa d’esta base de recàrrega, que a partir de hui està disponible per al seu ús públic i gratuït.

El temps estimat de recàrrega, oscil·la entre l’hora i quart i l’hora i mitja, depenent del vehicle i el tipus de convertidor que el mateix cotxe tinga. Durant el temps de recàrrega els propietaris dels vehicles poden interactuar amb el municipi, fent algunes compres, prenent un café o visitant els voltants del poble.

Este projecte promogut per l’Ajuntament, ha sigut subvencionat per l’IVACE en un 80% del cost total del projecte, sent este de 7.800 € IVA inclòs.

Esta acció és només alguna de les mesures que s’aniran adoptant a Bétera per a aconseguir els resultats aconsellats en el Pacte d’Alcaldes sobre el Clima i l’Energia, on destaquen la reducció en un 40% dels gasos d’efecte d’hivernacle, augmentar un 27% l’eficiència energètica i augmentar un 27% el consum d’energies renovables.

Així doncs, l’Ajuntament de Bétera, continua apostant i creient en un futur més sostenible. “Amb xicotetes accions anem aconseguint que Bétera siga una mica més verda. Este punt de recàrrega és una oportunitat més per a respectar el medi ambient. Una oportunitat que es posa a la disposició dels veïns d’una manera gratuïta”, Gloria Campomanes, regidor de Mobilitat i Medi Ambient.

PublicitatJuega Limpio Orihuela