Bétera disposarà d’un pàrquing públic en la zona del R-1

L'objectiu del Consistori se centra a oferir aparcament gratuït als veïns i veïnes de la zona., on podran estacionar més de 70 vehicles.

Els veïns i veïnes de la zona R-1 de Bétera disposaran en els pròxims mesos d’un pàrquing d’ús públic on estacionar els seus vehicles de manera gratuïta. L’Ajuntament de Bétera ha començat les obres per a adequar una parcel·la municipal i construir un aparcament que comptarà amb més de 70 places d’estacionament. “Amb la construcció d’este pàrquing dotem a Bétera de millors infraestructures municipals”, ha assenyalat l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

El pàrquing se situa en els vials ja urbanitzats de l’avinguda de l’Oest, el carrer Luis de Borja i Aragó, el carrer María Egual i el carrer Josefa Nebot i Coscolla. Esta parcel·la, que actualment està lliure d’edificacions, compta amb una superfície de 1.668 metres quadrats.

Amb un pressupost de més de 48.000 euros, l’execució de les obres per a la dotació de l’aparcament pretén adequar l’espai municipal amb un paviment d’aglomerat asfàltic que comptarà amb el condicionament d’accessos per a l’entrada i l’eixida dels vehicles als carrers María Egual i Josefa Nebot i Coscolla.

El pàrquing serà d’ús públic i gratuït i comptarà amb una zona d’arbratge en la boga de l’avinguda de l’Oest per a la qual s’instal·laran escocells amb reg per degoteig.

Així mateix la regidora d’Urbanisme, Eva Martínez, ha explicat que “estem treballant en un pla d’estacionament públic municipal en diferents punts del municipi. A més d’abordar el projecte de la nostra Albereda perquè es convertisca en un espai obert i verd en el qual els nostres veïns i veïnes puguen gaudir d’un dels emblemes de Bétera. Fomentant així l’activitat lúdica, recreativa i comercial del nostre municipi, tan important en estos moments”.

CatalanSpanish