Bétera obri el termini per a la presentació de sol·licituds del seu Pla d’Ocupació Local

El Consistori contractarà a 37 veïns i veïnes que contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics, la qual cosa redundarà en benefici del municipi.

L’Ajuntament de Bétera ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a accedir al Pla d’Ocupació Local que començarà demà i que estarà obert fins als cinc dies hàbils següents.

Sota els objectius de promoure l’ocupabilitat, oferir oportunitats laborals i potenciar la qualificació, les competències personals i la motivació dels veïns i veïnes de Bétera, el Consistori ha posat en marxa este Pla d’Ocupació Local per a la contractació de 37 persones durant sis mesos a jornada completa.

“Continuem impulsant polítiques municipals en matèria econòmica i laboral que beneficien a la nostra ciutadania. Volem donar cobertura a les famílies de Bétera que pitjor ho estan passant en estos moments i així oferir l’oportunitat d’obtindre una experiència laboral que millore les seues expectatives de reinserció en el mercat laboral”, ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio.

Les categories que es cobriran en este Pla d’Ocupació corresponen a Operari/a – Peó de Serveis Múltiples, Conserge d’edificis, Operari/a – Peó de Magatzem, Operari/a – Peó Conductor i Operari/a – Peó de Lampisteria. Els treballs a exercir en este Pla contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics, la qual cosa redundarà en benefici de tots els veïns i veïnes de la localitat.

Les bases per a accedir ja estan disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament, www.betera.es, així com en el tauler d’anuncis municipal.

Este Pla d’Ocupació local pretén, tal com ha assenyalat la regidora d’Ocupació, Mónica Martín “donar resposta als veïns i veïnes amb majors dificultats d’accés laboral en el municipi i per a això, hem realitzat una inversió total en ús de 407.190,25 €”.CatalanSpanish