Bétera signa un conveni amb Creu Roja per a implementar les seues actuacions en la localitat

La idea és fomentar el voluntariat i establir programes d'actuació.

Bétera ha rebut hui la visita del Delegat Especial de Creu Roja Juan José Collado Ferrandis i la Secretària Provincial María Ruiz Tormos, amb motiu de la signatura d’un conveni en el qual s’ha començat a iniciar les relacions amb l’associació. En la trobada també es trobaven, al costat de l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el Regidor de Serveis Socials, Manuel Pérez, la Vice coordinadora Provincial Pilar Salort i la Directora Tècnica de la zona, Clara Belda.

La signatura ha consistit a acordar per part de l’Ajuntament, la cessió de dos despatxos de l’edifici municipal de Casa Nebot a l’entitat solidària, perquè Creu Roja implemente la seua activitat a Bétera, fomentant el voluntariat social i establint programes i actuacions que garantisquen una resposta adequada que permeta cobrir les necessitats de la ciutadania.

Creu Roja Espanyola, és una institució humanitària de caràcter voluntari i d’interés públic, que està configurada legalment com a auxiliar col·laboradora de les administracions públiques en les activitats humanitàries i socials impulsades per estes.

Com a Regidor de Serveis Socials Manuel Pérez assegura que “la signatura d’este conveni constata el compromís per part de la Regidoria de donar resposta amb immediatesa a les necessitats bàsiques dels qui més el necessiten i intentarem treballar des d’altres àrees de l’Ajuntament per a traure el màxim rendiment a esta gran oportunitat que Creu Roja com a Associació Humanitària, ens brinda”.

Pròximament Creu Roja realitzarà una reunió en el municipi per a totes aquelles persones que vulguen realitzar voluntariat al costat dels 30 voluntaris de Bétera que ja disposa l’entitat, i així poder treballar en la localitat.

CatalanSpanish