12:03 - sábado, 2 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Betoret fracasa en el seu intent d’utilitzar Gènova per a frenar a Contelles

Aquest matí s’han reunit a Madrid els candidats a presidir el partit en la província, Vicente Betoret, qui fós mà dreta d’Alfonso Rus; i Carmen Contelles, portaveu del Partit Popular en la Diputació; amb el sotssecretari d’Organització del PP, Fernando Martínez-Maillo. A aquesta reunió han assistit, a més de Maillo i els candidats, la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, i el coordinador d’Organització, Juan Carlos Vera. L’objectiu era començar a forçar una candidatura única i cercar un primer consens en l’elecció els membres del comité organitzador del congrés.

Les negociacions s’han trencat i no hi haurà consens a l’hora de presentar una llista única. Maíllo, que va apadrinar a Betoret per a entrar en l’executiva nacional en el passat congrés nacional a Madrid, des de Génova s’han mostrat molt “preocupats” per la situació i pensen que no presentar únicament al que va ser número dos del cap del cas Taula pot afectar negativament les eleccions del 2019. També han mostrat la seua preocupació per la implicació de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en aquest procés, ja que a títol personal recolza a Mari Carmen Contelles.

Aquesta vesprada comença l’executiva provincial on es presentarà la data i lloc del congrés, el sistema d’elecció i les ponències. Unes dades que ja revelaran les intencions de l’executiva i la situació d’acorralament que viu l’actual president provincial després que Contelles presentara de forma oficiosa la seua candidatura amb el suport de bona part dels portaveus municipals, diputats i representants dels districtes de la ciutat de València.

Últimas noticias

Contenido relacionado