Betoret recuperarà poder en una reforma de la gestora del PP de València

Vicente Betoret podria recuperar el control del PP de València gràcies al seu suport a Pablo Casado.

Vicente Betoret durant les festes de Benimaclet.

Després dels suports ve el temps de recompensar les lleialtats. Després del congrés nacional en el qual Pablo Casado va ser proclamat president del Partit Popular, toca valorar els suports oferits. No obstant això, València, com sempre, és un barril de pólvora on encara perdura un delicat armistici.

Fonts vinculades a la seu a Gènova 13 han confirmat la intenció de Pablo Casado de fer una reforma parcial o total en la gestora que governa ara entre els populars valencians. Cal recordar que l’actual president de la gestora, Rubén Moreno, va donar suport a Soraya Sáenz de Santamaría. El canvi donaria el control de nou a Betoret i desplaçaria tant la influència de la candidata Mari Carmen Contelles com de terceres forces.

Ja divendres passat el secretari de política provincial del PP, Vicente Betoret, va llançar un avís dirigit a la gestora del PP en la província de València de cara a la designació de caps de llista per a les pròximes eleccions municipals on no descartava presentar-se a les Corts Valencianes i a “alguna cosa més”.

Publicitat