23:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Betoret, malgrat no tindre quasi suports en València, plantarà cara a Contelles

El president del PP a València i aspirant a continuar al capdavant del partit a escala provincial, Vicente Betoret, es va manifestar visiblement assetjat després que Mari Carmen Contelles anunciara la seua candidatura amb una foto de família en el Parc de Capçalera de València envoltada de multitud d’alcaldes i diputats i dels presidents dels districtes de la ciutat de València.

L’exalcaldessa de la Pobla de Vallbona va presentar la seua candidatura el mateix dia que Isabel Bonig, visitava despatxos de Gènova i del Govern amb el conflicte obert a València.

Betoret per la seua banda ha denunciat que s’ha “pressionat” a càrrecs locals perquè donen suport a la seua adversària i que “Si el partit foren nomésels 120 de la foto seria per a preocupar-se”.

Betoret recorda l’obediència a Gènova

Amb tot, la direcció provincial confia encara que el criteri d’unitat i integració reiterat per Dolores de Cospedal i Mariano Rajoy durant els últims dies s’impose. Els de Betoret posen sobre la taula a més la seua obediència als dictats de Gènova, raó per la qual ahir no es va celebrar la directiva provincial que havia d’engegar el procés congressual. Les airades declaracions de Betoret van ser acollides amb sorpresa per part de l’entorn de la cúpula del PP a la Comunitat, que consideren que el president de la província de València ha fet passos equivocats des que fa any i mig va assumir el càrrec després de la detenció d’Alfonso Rus. Aquestes mateixes fonts consideren que, de produir-se finalment una disputa interna entre Contelles i Betoret, el partit té temps suficient abans de les eleccions autonòmiques i locals per a tancar les ferides que puguen obrir-se.

Últimas noticias

Contenido relacionado