Comencen les obres del col·legi Cervantes-Dualde de Betxí

En els pròxims mesos es construirà un gimnàs, es remodelarà completament el pati i s’insonoritzarà el menjador.

Hui han començat els treballs de la primera fase d’Edificant que afectarà els tres edificis del col·legi públic Cervantes-Dualde de Betxí. En concret, s’ha procedit a tancar-se el perímetre de l’espai en què s’actuarà i s’ha habilitat una part del carrer Coma per destinar-lo com a zona d’esbarjo per als alumnes de cinqué i sisé.

D’esta forma, en els pròxims mesos es durà a terme la remodelació integral del pati amb la construcció d’un gimnàs, de dues pistes esportives exteriors i la instal·lació d’una pèrgola per protegir els alumnes del sol i de la pluja. Així mateix se solucionaran les deficiències en l’evacuació de les aigües residuals del centre infantil i s’insonoritzarà el menjador.

Les obres, que compten amb un pressupost que ronden els 700.000 €, constitueixen la primera de les tres actuacions que hi ha previstes per part de la Conselleria d’Educació, que destinarà un total d’1.765.000 € per a la reforma i millora de l’escola pública de Betxí.

Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha destacat que “els treballs han començat en el temps que teníem previst i, per tant, s’espera que abans de l’estiu estiguen totalment acabades per poder iniciar convenientment el pròxim curs”. Remolar ha apuntat també que “gràcies a les polítiques que s’estan duent a terme des de la conselleria que dirigeix Vicent Marzà es farà realitat la reforma integral dels edificis públics de Betxí”.

De forma paral·lela, en estos moments ja s’està treballant també en la redacció de la segona fase, que té previst iniciar-se durant el pròxim estiu i que suposarà la millora integral de l’edifici Irles.

CatalanSpanish