Betxí debuta en Fitur amb el ‘Transbetxí’ “el ral·li mundial de motocultors”

Esta cita, que celebra la seua 32 edició, reuneix al voltant de 50 equips en tres categories i compta amb la participació de 7 equips vinguts d'Alemanya.

PublicitatAVL

La singularitat “d’un poble xicotet com Betxí” que concentra al voltant de 5.000 persones al que carinyosament els veïns anomenen “el Ral·li mundial de motocultors” ha sorprés a Fitur. Per primera vegada, este municipi presenta a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) un esdeveniment que, com ha explicat l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, “sorgit d’una casualitat entre uns quants veïns que tenien motocultors”, arriba enguany a la seua 32 edició.

Així, esta cita a l’original cita al món del motor no únicament hi ha aconseguit sumar aficionats sinó que conjuga més de 8 equips alemanys, conformant així “al voltant de 50 equips que competeixen en les tres categories establertes”, ha comentat el primer edil. Amb tot, es tracta ja d’un esdeveniment més que consolidat però que enguany ha obert les portes a la promoció oferint-se com a reclam turístic per la seua originalitat.

PublicitatRovira  

Les dates són en l’anomenada segona Pasqua i enguany seran entre el 17 i el 18 d’Abril.