Les Biblioteques Municipals d’Alcalà-Alcossebre mantenen el servei de préstec de llibres

Els edificis es mantenen tancats per decret d'Alcaldia, fins al 2 de febrer, però es podrà acudir per a sol·licitar i retornar llibres i es reprén el servei de préstec a domicili.

Les Biblioteques municipals d’Alcalà i Alcossebre mantenen el servei de préstec de llibres, malgrat estar tancades com la resta d’edificis municipals, mitjançant decret d’Alcaldia per a prevenir el contagi de COVID-19, fins al pròxim 2 de febrer.

El servei de préstec es realitza, a la Biblioteca d’Alcalà, els dilluns de 11.00h a 13.00 i els dimecres de 16.00h a 18.00h. A la Biblioteca d’Alcossebre el servei es presta els dimarts de 11.00h a 13.00h i els dijous, de 16.00h a 18.00h. D’esta manera, els usuaris poden recollir o retornar els exemplars.

A més, en cas de no poder desplaçar-se dels seus domicilis per motius sanitaris, els usuaris poden posar-se en contacte telefònic amb les Biblioteques (Alcalà: 964 15 00 80 i Alcossebre: 964 41 42 26) i se’ls enviaran els llibres als seus domicilis.

Com ja es va fer durant l’estat d’alarma, els llibres utilitzats s’aïllen i es prenen les mesures higièniques corresponents. La regidora de Cultura, María Agut, ha assenyalat que “esperem que la situació sanitària puga millorar i que les Biblioteques puguen tornar a obrir les seues instal·lacions, però, mentrestant, treballem i posem els instruments disponibles perquè els usuaris puguen seguir amb el préstec de llibres”.

CatalanSpanish