jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

BiciCas obre una enquesta pública per a decidir la ubicació de les dues noves bases a Castelló

“On t’agradaria disposar d’una nova base de BiciCas?” Amb aquesta senzilla pregunta, la ubicació de les dues noves bases del servei de préstec de bicicletes de l’Ajuntament de Castelló s’obri a la participació ciutadana. Des del passat divendres qualsevol ciutadà “pot suggerir la plaça o adreça en la qual considera que seria necessari ampliar el servei a través d’una ràpida enquesta digital, que es desenvoluparà en dues fases perquè al febrer hi haja dos emplaçaments seleccionats per votació popular”, ha explicat el regidor de Mobilitat, Rafa Simó.

En la primera fase, que va arrancar el divendres dia 15, els usuaris de BiciCas rebran per e-mail un senzill formulari digital en el qual podran indicar lliurement la ubicació que preferisquen per als dos futurs punts de préstec. La consulta també s’obrirà al públic general a través de la web bicicas.es i les xarxes socials fins al dijous 21 de gener.

Entre els suggeriments rebuts, BiciCas seleccionarà les ubicacions tècnicament viables per a iniciar la segona fase. Així, l’enquesta definitiva es difondrà pels citats canals a partir del divendres 22 de gener perquè, entre les opcions finalistes, la ciutadania trie per votació popular fins al divendres 29 de gener les dues noves bases de préstec de bicicletes a Castelló.

Finalment, BiciCas comunicarà durant la primera setmana de febrer les ubicacions guanyadores, amb el que el servei superarà pròximament les 50 bases repartides per tota la ciutat, des de l’Hospital General fins al poliesportiu Ciutat de Castelló i des de la Universitat Jaume I fins a l’avinguda Ferrandis Salvador en el Grau.

Últimas noticias

Contenido relacionado