05:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les bicicletes de ‘Recicla els teus aparells’ recorren els carrers de Torrent

La campanya ‘Recicla els teus aparells’ ha visitat Torrent durant el dimecres i el dijous d’aquesta setmana, amb la finalitat de conscienciar a la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics. Una campanya que es va iniciar en el mes de febrer i que està impulsada per la Generalitat Valenciana, en la qual participen diferents municipis de la Comunitat Valenciana, i que en la seua primera edició va aconseguir arreplegar 3 tones de RAEEs.

Un equip d’informadors ha recorregut els carrers de la ciutat pujats en bicicletes amb remolcs i acompanyats d’identificadors amb la imatge de la campanya, per a informar i arreplegar tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20 cm que els torrentins i torrentines tingueren en desús. D’aquesta manera es garanteix un correcte reciclatge d’aquests aparells, que en moltes ocasions acaben en contenidors convencionals, generant un alt grau de contaminació per al medi ambient.

Les bicicletes han visitat durant ahir i avui diferents zones de la ciutat, tenint una gran resposta per part del públic, que no ha volgut deixar passar l’oportunitat de reciclar els aparells amb les característiques requerides que tenien per casa. La regidora de Medi ambient, Inma Amat, s’ha interessat per aquesta iniciativa i ha destacat la importància que hi ha de tots i totes reciclem perquè “moltes vegades per mandra, i fins i tot per desconeixement la gent no recicla, i és de gran importància per al nostre entorn i el futur del planeta reciclar tots els aparells elèctrics i electrònics que puguem anar acumulant per casa. Per aquest motiu fomentem aquest tipus de campanyes, perquè educar a tota la ciutadania en l’àmbit del reciclatge”.

Últimas noticias

Contenido relacionado