Detinguts dos dels distribuïdors de bitllets falsos de 20 euros més actius a Espanya

Els arrestats actuaven principalment en la Regió de Múrcia, encara que també es desplaçaven fins a la Comunitat Valenciana per a distribuir els diners falsos.

Agents de la Policia Nacional han intervingut 30.540 euros falsos en bitllets de 20 i han detingut dos dels més actius distribuïdors d’Espanya. Els arrestats actuaven principalment en la Regió de Múrcia, encara que també es desplaçaven fins a la Comunitat Valenciana per a distribuir els diners falsos.

La investigació va començar gràcies a la col·laboració d’un veí de la pedania murciana de Los Garres, després de trobar en un descampat una nevera portàtil semienterrada amb 18.000 euros falsos en el seu interior en diversos bitllets de 20.

Rovira  

Després de les primeres perquisicions, els agents van corroborar que els bitllets oposats pertanyien a una perillosa falsificació a causa de la seua gran qualitat i que la quantitat trobada ascendia a 18.000 euros (900 bitllets de 20 euros).

Després de diverses setmanes es va aconseguir identificar una persona relacionada amb l’activitat il·legal de falsificació de moneda. Aquest sospitós mantenia un nivell de vida totalment injustificat, ja que no disposava d’ingressos legítims en la seua unitat familiar.

Poc després els agents van localitzar un segon individu que col·laborava estretament amb el principal investigat. Els agents van acreditar l’activitat delictiva dels falsificadors en tota la Regió de Múrcia i també en punts de la Comunitat.

Així mateix, van esbrinar que per a donar eixida als bitllets falsos al mercat legal utilitzaven xicotets comerços.

D’aquesta forma, i en ser bitllets de menor quantitat, evitaven alçar sospites per part dels seus receptors els qui solen examinar amb major precaució els de 50, 100 o 200.

L’operació va culminar amb la detenció dels dos investigats i la confiscació, en el moment de l’arrest, de diversos bitllets falsos amagats en el vehicle que conduïen.

A més, els agents van escorcollar una vivenda on van intervindre altres 600 bitllets falsos de 20 euros preparats per a la seua distribució. En total, s’han intervingut bitllets falsos de 20 que sumen una quantitat de 30.540 euros.

PublicitatJuega Limpio Orihuela