És podrà gaudir a Borriana de la música negra i el foc a Borriana amb Black Falla

‘El Club Lo Blanc, Tirant de la llengua’ ofereix la història de Vicent, a través del qual els xiquets i xiquetes de primer, segon i tercer de primària podran conéixer la història, tradició i peculiaritats falleres.

571

L’Associació Cultural Soul Explosion, amb la col·laboració del local d’oci Naraniga organitza a Borriana el cicle de sessions de música negra BLACKFALLA 2018. Compta amb la presència de selectors i discjòqueis referents a nivell estatal i internacional en diversos gèneres. La programació es completa amb les sessions de djs emergents i altres que compten ja amb gran trajectòria, assentats a Borriana i altres localitats veïnes. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvoluparan en diferents espais al carrer Sant Vicent de Borriana.

El cicle es desenvoluparà amb les següents sessions: Dijous 15 de març a les 20 hores “Arrap Ghetto Sista Selectas” col·lectiu femení de selectores d’Hip Hop, el divendres 16 a les 19 hores “Voro Punxadiscos” latín, bugalú, brazilian, spanish underground. El mateix divendres a la nit “Cinnamon Dj” i “Capitán Surfocker” amb Rhythm and Blues, Soul i Rock and Roll. Dissabte 18 a les 19 hores prefesta del Festival MAIG DI GRAS amb música de Nova Orleans amb els selectors “Gumbo Zoroa” des d’Alacant i Pamplona compartint sessió amb “Ferran Granola” de Borriana. Dissabte a la nit des de Pamplona serà el torn de Martín Armendariz aka “Dj Budin” amb melodies dels 50’s, Calypso, Mambo, Rhythm & Blues.

Diumenge 18 a les 19 hores des de Vinaròs “Bernat Fa” i des de Borriana “Black Chancho” compartint una variada sessió on punxaran des Latin Jazz a Soul, passant pel Afrobeat i el Funk. Diumenge a la nit l’encarregat de tancar el cicle BLACKFALLA serà el reconegut dj de Granada “Sr. Lobezno” amb una sessió plena de Funk, Soul, Acid Jazz i Boogaloo.
El cicle Black Falla va començar el 23 de febrer amb la presència de “DJ Makala” de Donostia i el percussionista cubà Denis Barzaga. Acompanyats del col·lectiu de Castelló “Mash Masters”. Va continuar el dissabte 3 de març amb la presència de “Pasquman dj” de Vila-real.

Els organitzadors del cicle BLACK FALLA volen convidar a ballar i gaudir de les sessions a totes les veïnes, veïns i visitants aficionats a la música que gaudeixen de les festes a Borriana.
Tota la informació està disponible a l’espai http://blackfalla.blogspot.com.es/ ia les xarxes socials utilitzant el hastag #blackfalla