Blanch: “aquesta terra ha estat durant dues dècades en mans d’unes persones sense escrúpols”

Blanch assegura a més sentir-se “molt preocupat” perquè “el judici ens està oferint importants sorpreses que posen de manifest que “Castelló també va ser territori Gürtel”.

contelles
Publicitat

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, considera “vergonyosos i indignants els testimoniatges, que ens està deixant el judici de la branca valenciana de la Gürtel”, que se celebra en l’Audiència Nacional i que posen de manifest que “aquesta terra ha estat durant dues dècades en mans d’unes persones sense escrúpols, de dubtós tastament moral i que, com a resulta evident, porten la traïció en el seu ADN”.

Sobre aquest tema assenyala que “durant anys van estar traint la confiança, que els va donar el poble valencià, inclòs el de Castelló, i ara que es veuen perduts, no dubten a trair-se entre ells; perquè en ser ionquis dels diners, l’única cosa que els ha unit durant tots aquests anys ha sigut l’amor als diners fàcils i il·lícits”.

PublicitatRovira  

Blanch assegura a més sentir-se “molt preocupat” perquè “el judici ens està oferint importants sorpreses que posen de manifest que “Castelló també va ser territori Gürtel”.
I “ens preocupa perquè ara que tots disparen contra tots recorrent a allò tan vell i mànid del ‘salve’s qui puga’, el foc amic del PP assenyala al mateix Alberto Fabra, amb el qual han treballat braç a braç i a les seues ordres totes les persones que ara estan al capdavant del PP en la província de Castelló i a la Comunitat Valenciana”.

Ernest Blanch considera, que “tot el que ha succeït en aquesta terra i que ara està quedant de manifest és molt trist”, però diu que “hem aconseguit arribar al coneixement de la veritat gràcies al compromís amb la democràcia del Partit Socialista i abrivament de persones com Ximo Puig, que en el seu moment va ser un dels diputats que va signar la querella contra el Partit Popular”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela