Blanch insta a fer de la via valenciana “l’estratègia de tots i totes” per a impulsar la reconstrucció

El secretari general del PSPV-PSOE i diputat autonòmic destaca el com-promís del president del Govern i del president del Consell per fer front a la pandèmia fomentant la cooperació i aconseguint grans acords

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, insta a fer de la via valenciana “l’estratègia de tots i totes” per a impulsar una reconstrucció de manera conjunta amb els agents socials, les institucions i les empreses. A més, Blanch ha destacat el compromís del president del Govern, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, per fomentar la cooperació per a aconseguir grans acords. “Perquè no hi ha una altra manera de véncer la pandèmia que amb diàleg, consens i treball en equip i, en este sentit, la via valenciana està sent un exemple d’això”, apunta Blanch.

El màxim dirigent socialista a les comarques de Castelló s’ha expressat en estos termes després que Sánchez visitara ahir València per a iniciar la ronda autonòmica de presentació del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Economia “en un acte que va suposar un reconeixement al treball i esforç que està realitzant la societat valenciana en estos temps tan difícils”. Així mateix, Blanch ha valorat els tres pilars que, tal com va anunciar ahir el president Ximo Puig, han de guiar l’acció política i que són l’acord, la serenitat i l’aliança.

Finalment, el secretari provincial ha destacat l’anunci d’inversions tan importants per a les comarques de Castelló com l’arxiu històric i la connexió de la CS-22 amb la dàrsena sud de PortCastelló. “La ciutadania pot tindre la certesa que tindran en les institucions on governa el partit socialista a algú que vetle pel seu benestar, i es farà sense paralitzar projectes de gran rellevància per a la nostra província”, conclou.

CatalanSpanish