Blanch assegura mantenir les reivindicacions per a Castelló “governe qui governe”

El secretari general dels socialistes a Castelló vol deixar clar, davant el nou govern central, que la coincidència de 'color polític' no entorpirà la tasca de demanar el que la província necessita.

“El partit socialista és un partit coherent i, governe qui governe, continuarem fent les nostres reivindicacions”. Així s’ha expressat el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, en el discurs de l’acte d’inici de curs polític que ha tingut lloc esta vesprada en la seu del partit de la capital de la Plana i que ha comptat amb la presència d’un centenar de càrrecs institucionals, militants i membres de l’executiva.

Blanch ha assenyalat que “les nostres comarques han patit un dèficit històric i estructural que cal corregir-lo” i ha afegit que, per aqueix motiu, “continuarem reivindicant infraestructures dignes i un finançament just”. El dirigent socialista ha destacat la “necessitat” del Corredor Mediterrani, “indispensable per a l’impuls del sector econòmic i empresarial, a més del seu caràcter vertebrador i de cohesió social”.

El secretari general dels socialistes a Castelló també ha reivindicat l’ampliació dels accessos entre la N238 entre l’AP7 i la N340, la prolongació de l’autovia CV10 fins a la Jana, els accessos a l’autopista AP7 (que des del passat 1 de gener és lliure i gratuïta) i la culminació de les obres de millora de la N232.

En l’acte també ha intervingut la secretària executiva contra la violència de gènere del PSOE i diputada nacional socialista per Castelló, Susana Ros, qui ha apuntat que “comencem una nova etapa apassionant i il·lusionant en la qual avançarem davant els obstacles i la ràbia de les dretes”.

“Este partit, el partit socialista, és l’avantguarda del pensament i de l’acció política, i estem en un moment en el qual no ens falta ni força ni valentia ni coratge per a dur a terme l’acció progressista que ens han demanat els i les ciutadanes en les urnes”, ha afegit.

Ros ha ressaltat que “estem davant un inici de curs en el qual hem d’afrontar el repte demogràfic, el finançament, les infraestructures, la regeneració del litoral i l’agricultura”

Finalment, el secretari general del PSPV-PSOE de Castelló de la Plana, Francisco Gil, ha ressaltat la “valentia” dels “120 diputats i diputades del Partit Socialista Obrer Espanyol que el passat 7 de gener, al costat de 47 diputats i diputades d’altres forces polítiques, no van vacil·lar ni un instant a donar el seu suport a Pedro Sánchez i així fer front i parar a la dreta, ultra dreta i ultra ultra dreta d’este país”.CatalanSpanish