Blanch espera que amb Sánchez arribe la inversió de “246 milions per a Castelló”

El secretari general del PSPV-PSOE afirma que “mentre uns partits sembren odi perquè no accepten que han perdut les eleccions, el partit socialista continua treballant pel desbloqueig”

“El govern progressista de Pedro Sánchez suposa rellançar la proposta d’inversió de 246 milions d’euros per a Castelló i que va ser truncada al febrer pel bloqueig de les dretes”. Així s’ha expressat el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, qui destaca que “mentre uns partits es dediquen a sembrar odi i por perquè no accepten que han perdut les eleccions, el partit socialista continua treballant pel desbloqueig del país”, ha afegit Blanch.

El dirigent socialista assenyala que “una vegada més, el partit socialista és coherent, governe qui governe, i el mateix que demanàvem al PP li ho demanem al PSOE”. “Les nostres comarques han patit un dèficit històric i estructural que cal corregir”, apunta.

Blanch destaca que els comptes proposats per Sánchez, investit ahir president del Govern d’Espanya, “suposen un augment del 70% dels últims comptes presentats per Rajoy i el Partit Popular i compleixen amb el compromís manifestat al President Puig d’invertir en la Comunitat Valenciana el 10% del pressupost nacional”.

Blanch valora que el govern de Pedro Sánchez presentara en el Congrés dels Diputats els Pressupostos Generals de l’Estat “més socials de la nostra història” i que, “com es va comprometre, estaran en el primer trimestre de l’any”, ha assenyalat. Referent a això, el dirigent dels socialistes a Castelló destaca la pujada del 22,3 per cent del Salari Mínim Interprofessional, que se situa en 900 euros, “i que és el major increment en quatre dècades”.

El secretari general de socialistes a Castelló ha ressaltat que “això és només una mostra que l’eix central de les nostres polítiques que són les persones” i, en aquest sentit, “aquests pressupostos són garantia que atendran els assumptes que veritablement importen i interessen als castellonencs”.CatalanSpanish