2:06 am - Saturday, 4 July 2020

El Bo Activa’t de Castelló s’amplia i ofereix deduccions a empleats i famílies amb rendes baixes

- Publicidad -Reciplasa
Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’Ajuntament de Castelló posarà en marxa, a partir del mes de maig, l’ampliació del Bo Activa’t, un servei de bons de transport dirigit a aturats que es va iniciar a mitjan 2016.

La novetat del Bo Activa’t és la d’incloure, a més dels aturats que ja podien disposar de la bonificació, a les persones que encara no estant desocupades tinguen una renda per davall del Salari Mínim Interprofessional o a les famílies que, en funció del nombre de membres de la unitat familiar, disposen de rendes baixes.

Així, els aturats sense prestació o amb prestacions inferiors als 645,30 € mensuals podran disposar de la targeta de transport per 3 € semestrals; i els aturats amb prestacions superiors fins a 1.000 € la tindran per 6 € al semestre. També 6 € semestrals hauran de pagar aquelles famílies que complisquen els criteris de renda familiar segons la següent taula:

Hijos/as Monoparental Biparental
0 12.600€ 18.900€
1 16.380€ 22.680€
2 20.160€ 26.460€
3 23.940€ 30.240€
4 27.720€ 34.020€

 

Aquest bo es tramitarà en les Tinences d’Alcaldia de cada districte de la ciutat i, a més, una altra de les grans novetats és que es posarà en marxa un apartat de la web municipal des del qual la ciutadania podrà consultar prèviament quin tipus de bo li correspon i també sol·licitar cita prèvia en la seua Tinença de Districte per a realitzar el tràmit i obtindre la targeta. Així, totes les targetes de transport públic que s’emeten en els diferents districtes funcionaran a partir de maig a través de cita prèvia evitant d’aquesta manera les cues i facilitant a la ciutadania accedir als serveis que l’Ajuntament els ofereix.

Cal destacar que els bons Activa’t permeten viatjar en tots els autobusos urbans de Castelló, en el TRAM, en l’autobús del Grau i en els desplaçaments urbans de les línies de Benicàssim, Almassora, Borriol i Vila-real.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

El Consell reduirà taxes als sectors portuari i del taxi, afectats per la COVID-19

A més, Mónica Oltra ha anunciat contractació de serveis i material sanitari enfront de la COVID-19, per import de prop de 20 milions d'euros, en centres docents i sanitaris de la Comunitat

Tercer dia consecutiu sense morts a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana suma 95 altes i 14 positius. 8 d'ells a la província de València, per la qual cosa la xifra total ascendeix a 6.016.

Presenten el programa del 25 Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola

El programa que es durà a terme entre el 3 i el 12 d'agost. Es reemplaçarà la participació de grups internacionals per la de grups de la C. Valenciana.

Cinema i ‘pack d’autocine’, una de les apostes de l’estiu borrianenc per l’oci local

Des del 12 de juliol fins al 23 d'agost, al costat de l'antic càmping, cada diumenge s'oferirà una cartellera en un espai amb capacitat per una vuitantena de vehicles i es potenciarà que els comerços de restauració oferisquen menjar per a endur-se i poder sopar veient la gran pantalla.

Sanitat decideix no obrir 12 consultoris en zones turístiques de Castelló

El sindicat CSIF denúncia la situació en què es queden les localitats afectades, Benicàssim; Castelló; Benassal, Torreblanca, Almassora, Peníscola, i Alcossebre després que la Conselleria anunciara reforços en els ambulatoris.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià