6.3 C
Valencia

L’ajuntament de Vila-real celebra el 32% de les bodes previstes durant la pandèmia

Ni la covid ha pogut amb la il·lusió de moltes de les parelles vila-realenques que tenien previst celebrar el seu matrimoni civil en les dades de crisi sanitària i 3 de cada 10 han tirat endavant tot i les mesures de seguretat i distanciament.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

“A Vila-real, triomfa l’amor”, este podria ser el resum més ‘romàntic’ de les dades facilitades per l’ajuntament del municipi pel que fa a la previsió de matrimonis civils amb data ja marcada en el calendari abans de la pandèmia i les cancel·lacions i celebracions amb la crisi sanitària de la covid-19.

Apartat de la web municipal de l’ajuntament on indica com fer els tràmits per una boda civil

Segons fons municipals, des del 14 de març fins al 3 de juliol hi havia programades 34 bodes civils en espais municipals com l’Ajuntament, La Casa dels Mundina, Sala de les Cavallerisses… I del total se n’han fet 11 fins ara.

A més, segons expliquen, “s’han estat fent bodes també durant l’estat d’alarma” sempre complint amb les mesures que marcava la normativa sanitària de restricció de participants en cadascuna de les fases i moments.

Pel que fa a les altres 23 celebracions, s’han ajornat. Però amb tot això vol dir que el 32% de les parelles que tenien en previsió celebrar el seu matrimoni civil durant este període, s’han reorganitzat la situació i han tirat endavant, tot i les restriccions i el distanciament social. Per tant, una tercera part dels nuvis han donat el “sí, vull” amb mascareta, hidrogel desinfectant i l’enhorabona als nuvis a base de colzades. Siga com siga, Visca els nuvis!

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià