Bombers alliberen a 3 persones atrapades en accidents de trànsit a Utiel, Benigànim i en la V-21

En concret, una persona va quedar atrapada després de patir un accident a la vesprada en la CV-470 a Utiel en el qual el seu vehicle va bolcar. Bombers del parc de Requena i voluntaris de Sinarques van procedir a la seua excarceració

Publicitat

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València van alliberar en la vesprada i nit d’aquest dimecres a tres persones que van quedar atrapades en els seus vehicles en tres accidents registrats a Utiel, a Benigànim i en la V-21 al seu pas per Massalfassar.

En concret, una persona va quedar atrapada després de patir un accident a la vesprada en la CV-470 a Utiel en el qual el seu vehicle va bolcar. Bombers del parc de Requena i voluntaris de Sinarques van procedir a la seua excarceració.

PublicitatRovira  

Així mateix, un cotxe es va eixir de la via en la CV-610 a Benigànim i bombers dels parcs de Xàtiva, Ontinyent, Alzira i el Grup Especial de Rescat a Altura van alliberar a una dona atrapada.

Finalment, a les 21.35 hores es va produir un accident en la V-21 en Massalfassar sentit València amb dos cotxes i una moto implicats. Bombers dels parcs de Sagunt i Montcada, al costat de bombers municipals de València van alliberar a una dona atrapada.

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela