Bombers del Consorci i un helicòpter treballen en l’incendi d’una nau industrial a Silla

La nau incendiada ja va patir un altre incendi fa uns quinze dies

Un helicòpter descarrega aigua sobre la nau incendiada, en una imatge facilitada pel Consorci. EFE

Bombers del Consorci Provincial de València, recolzats per un helicòpter, treballen en l’extinció de l’incendi d’una nau dedicada al reciclat de cartons a Silla (València), que s’ha estès a una zona de pineda.

Fonts d’Emergències de la Generalitat i del Consorci han informat que en l’extinció de l’incendi de la nau, que s’ha declarat sobre les 9.46 hores per circumstàncies no precisades, treballen una vintena de bombers dels parcs de Silla, Burjassot, Catarroja, Alzira, Paterna i Torrent.

A ells se sumen una altra vintena d’agents més, entre bombers del consorci i bombers forestals de la Generalitat, que intenten sufocar el foc que afecta a la pinada adjacent.

La nau està situada al costat de l’autovia A-7 i encara que el fum no ha obligat a tallar la circulació de vehicles, la Direcció general de trànsit està informant en algun panell de la necessitat de moderar la velocitat en eixe punt.

Segons fonts de Tràfic, l’accés de la carretera V-31 a Silla ha sigut tallat per la presència de fum per un curt període de temps i ja es pot circular per eixa via amb normalitat.

A l’incendi també han acudit agents de la Policia Local de Silla i de la Guàrdia Civil, segons les fonts d’Emergències, que han afegit que ha sigut mobilitzat un helicòpter per a col·laborar en les tasques d’extinció del foc.

La nau incendiada ja va patir un altre incendi fa uns quinze dies, segons fonts del Consorci, que han precisat que encara que el foc no ha sigut controlat, evoluciona bé.

Publicitat