Bonica Fest 2019, torna a València la gran festa dels mercats

L’alcalde i el regidor de Comerç presenten la IV edició de l'esdeveniment, la festa “per dignificar i acostar estos espais urbans a la ciutadania”

Presentació de la IV edició del BonicaFest | Foto: Ajuntament de València.
Publicitat

Els 13 mercats municipals ja estan preparats per a acollir la quarta edició del Bonica Fest que organitza la Regidoria de Comerç per impulsar i dignificar estos espais, que “són un punt de trobada dels barris, així com una eina per a potenciar el sector agrícola, l’alimentació saludable i els productes de quilòmetre zero, que disminuïxen l’emissió de gasos d’efecte hivernacle”, tal com ha defés hui l’alcalde Joan Ribó durant la presentació.

Esta campanya inclourà diverses activitats en la plaça de l’Ajuntament, així com propostes culturals i gastronòmiques gratuïtes que se celebraran este pròxim dissabte 14 de setembre en els mercats participants.

PublicitatRovira  

El regidor Carlos Galiana ha explicat que eixes activitats organitzades en la plaça de l’Ajuntament estan destinades als xicotets perquè coneguen “la importància dels productes que es comercialitzen en els mercats”. Així mateix, el responsable de Comerç ha explicat que l’any que ve també participaran en esta festa el Mercat del Grau, “que actualment es troba en rehabilitació” i el Mercat de Sant Pere Nolasco, en el barri de Sagunt, “que estarà preparat”.

L’alcalde ha animat als veïns i veïnes a acostar-se a esta cita. Així mateix, ha comentat que en uns dies hi haurà una convenció a Nova York en el marc de les reunions de Nacions Unides per a lluitar contra el canvi climàtic “i que en esta trobada incidirà en la importància que tenen els mercats com a espais de comercialització de productes de quilòmetre zero i elements per a millorar la sostenibilitat”.

Ací es pot mirar la programació dels diferents mercats:

PublicitatJuega Limpio Orihuela