9.6 C
Valencia

Ja es pot sol·licitar la bonificació de l’IBI a Crevillent

Les ajudes al pagament es podran sol·licitar fins al 25 de setembre en Serveis Socials i sufragaran des del 50% al 100% de l'import total.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Ja està obert el termini de sol·licitud de les subvencions de la Regidoria de Drets Socials i Desenvolupament Humà de Crevillent, dirigides a sufragar els costos de l’Impost sobre Béns immobles de naturalesa urbana (IBI).

Les sol·licituds es podran entregar en el Registre General de l’Ajuntament fins al 25 de setembre, sol·licitant cita prèviament en els Serveis Socials Municipals, situats en C/ Ribera els dimarts i divendres, en horari de 10.00 a 14.00 hores. Es podrà sol·licitar la cita de manera presencial o telefònica al telèfon 966 68 09 64.

- Publicitat -

Per a poder optar a estes ajudes els usuaris han d’estar empadronats en el municipi i els immobles han de constituir l’habitatge habitual del sol·licitant. D’esta manera queden exclosos les segones residències i les propietats de persones no residents a Crevillent, així com locals comercials, places de garatge, trasters i qualsevol altre immoble que no siga destinat a habitatge habitual.

Estes ajudes comptaran amb una quantia total de 50.000 € i s’aplicaran exclusivament als rebuts d’IBI abonats en l’exercici 2019. L’import de l’ajuda anirà des del 50% al 100% de l’import del rebut, depenent dels ingressos i els membres convivents. Segons la regidora de Drets Socials i Desenvolupament Humà, Montserrat Pineda, este programa de subvencions té com a objectiu col·laborar amb les famílies amb un nivell de renda baix o en situació d’exclusió social. Per este motiu, els sol·licitants hauran d’acreditar les circumstàncies econòmiques i socials que fonamenten que reuneix els requisits fixats en les bases reguladores.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,033FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Catadau celebra els 100 anys de la “tia Modesta”

En el dia d’ahir el seu fill, la seua nora i la seua neta li van regalar una tortà dedicà, un ram de flors i uns globus amb el número 100. També l’alcalde de Catadau i dos regidors van voler felicitar a Modesta i li regalaren altre ram de flors.

Sanitat confirma 1.606 nous casos de coronavirus i 7 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies, 242 nous a Castelló, 587 altes a Alacant i 777 a la província de València

L’Acord de Fadrell impulsa una declaració per a instar el Govern a abordar una nova normativa de rebaixes

La iniciativa també sol·licita a Govern i Generalitat la posada en marxa de mesures urgents compensatòries per a l'impuls del comerç

Llíria tanca activitats culturals i parcs pel creixement de la covid-19

Entre altres decisions, s'adopta la suspensió durant 15 dies de les activitats culturals i la cessió d'espais municipals

València desaconsella que la gent major i població de risc acudisca als cementeris el cap de setmana

Ramón: “per favor, aprofiten per avançar la seua visita, ara que encara tenen uns dies abans de dissabte i diumenge per vindre”.
- Advertisement -

: Valencià