domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Bonig acusa Puig de “llançar missatges contradictoris” i assegura que “criminalitzar” el sector de l’oci és “poc seriós”

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha acusat el 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, de "llançar missatges contradictoris a la ciutadania" i li ha exigit "unitat de criteri i rigor en les decisions polítiques respecte a la prevenció del coronavirus".

La líder ‘popular’ ha assegurat que “criminalitzar al sector de l’oci nocturn acusant-lo de ser incompatible amb la seguretat és poc seriós”.

Bonig es reuneix este dilluns al costat de la portaveu del PP a l’Ajuntament de València i diputada autonòmica, María José Catalá, amb representants de la Federació Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (Fotur) “després de la polèmica per les divergències en el Consell qüestionant l’obertura de l’oci nocturn”, ha informat el PPCV en un comunicat.

La síndica del PP ha defensat que un govern “ha de generar certeses, prendre decisions consensuades i no dedicar-se a sembrar dubtes llançant missatges contradictoris a la ciutadania que ja no sap a què atindre’s”. “Cal tindre serietat i responsabilitat”, ha remarcat.

La presidenta del PPCV ha demanat “unitat de criteri i rigor en les decisions polítiques respecte a la prevenció del coronavirus”. “No pot ser que responsables polítics parlen sense dades i es dediquen a donar bandades”, ha assenyalat, al mateix temps que ha agregat que “tots donem suport a l’oci segur i que s’adopten les mesures necessàries per a garantir-lo i controlar-ho”.

La líder ‘popular’ ha indicat que “criminalitzar al sector de l’oci nocturn acusant-lo de ser incompatible amb la seguretat és poc seriós, sobretot tenint en compte l’enorme esforç d’aquells que estan obrint per a garantir l’oci seriós i responsable, anteposant en la majoria dels casos la salut per damunt del negoci”.

“El que cal perseguir són els casos d’excessos i la vulneració de les normes, però sense caure en generalitzacions que criminalitzen a tot el sector”, ha assegurat, i ha afegit que “el que cal reivindicar és la responsabilitat i que el mateix sector extreme les precaucions”.

Bonig ha assenyalat que en esta reunió coneixeran “de primera mà” la situació del sector d’oci i ha defensat: “Cal escoltar a tots, saber consensuar i aquelles mesures que s’adopten, pactar-les amb el sector afectat i dotar-les econòmicament, abans d’anunciar res. En cas contrari és un desastre com veiem que succeeix cada dia amb el Botànic”.

Finalment, la presidenta del PPCV ha advertit que “si ve una segona onada, la Comunitat Valenciana té moltes deficiències, sobretot en el sistema sanitari amb la situació de l’atenció primària, dels treballadors, de protocols o de precarietat en el sistema educatiu amb l’inici del curs”. “És necessari menys aplaudiments i més autocrítica”, ha resolt.

Últimas noticias

Contenido relacionado