Bonig anuncia que Casado visitarà dues vegades la Comunitat

El PPCV farà una campanya en positiu "de moderació i centrada en l'Economia perquè les dades no són gens bons".

Publicitat

La Presidenta del Partido Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha anunciat hui que el President del Partit Popular, Pablo Casado, visitarà demà la província de Castelló i el dissabte estarà a Alacant amb motiu de la Interparlamentària del PP.

Bonig s’ha expressat d’esta manera durant la roda de premsa prèvia al Consell de Direcció del PPCV on ha explicat que el president dels populars visitarà demà Porcelanosa per a estra al costat dels sectors productius meintras que el dissabte estarà a Alacant en la Interparlamentària que comença el 26 en aquesta mateixa ciutat.

PublicitatRovira  

La Presidenta del PPCV ha volgut agrair la “presència permanent del President nacional en en la Comunitat Valenciana i ha recordat que en menys d’un mes són molts els líders del PP nacional que han estat al costat dels valencians. Així, ha recordat el suport de Pablo Casado als afectats per la DANA, la seua visita a Segorbe i la seua participació en el 9 d’Octubre, una presència a la qual se sumen els actes d’aquesta setmana i els previstos en campanya.

Campanya en positiu

Bonig ha avançat que el PPCV farà una campanya en positiu “de moderació, centrada en l’Economia perquè les dades no són gens bons”. La indústria, ha afegit, “es desploma tres vegades més que en la resta d’Espanya (un 8% enfront d’un 4%) sabem que Ford farà un ERE i que en el pimer trimestre de 2019 els treballadors afectats per ERE van ser 14.980, un 354% més, la qual cosa ens col·loca com a líders (font INE)”.

D’altra banda, la Presidenta del PPCV ha lamentat profundament el nou crim de violència de gènere ocorregut hui en la localitat de Dénia i ha demanat “anar tots a l’una” per a buscar solucions efectives que aconseguisquen per a acabar amb aquesta xacra.

PublicitatJuega Limpio Orihuela