Bonig lamenta la victòria del Botànic “per la mínima i de penal” i diu que Podem “aprofundirà la fractura”

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha atribuït els resultats del 28A a la fragmentació del vot de centredreta i ha criticat una reedició del govern del Botànic, en donar la suma dels vots de PSPV, Compromís i Podem "per la mínima i de penal".

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha atribuït els resultats del 28A a la fragmentació del vot de centredreta i ha criticat una reedició del govern del Botànic, en donar la suma dels vots de PSPV, Compromís i Podem “per la mínima i de penal”. “Havia partit fins a l’últim minut”, ha assegurat, i s’ha mostrat optimista de cara al 26M.

Davant la possible entrada de la formació morada en el Govern valencià, ha avisat que “aprofundirà la fractura i augmentarà la radicalitat”.

Del bloc de dreta, ha recalcat que “el lidera el PP” i no Ciutadans i ha assenyalat que “té el seu mèrit” la irrupció de Vox a Les Corts, que ha comparat amb la de Podem el 2015.

Bonig ha seguit el recompte a la seu del partit i ha esperat quasi al final per a realitzar un primer i breu balanç dels resultats de les autonòmiques, amb una caiguda d’11 escons ‘populars’ a Les Corts.CatalanSpanish