Isabel Bonig: “hui s’està més a prop que ahir d’acabar amb el Pacte del Botànic”

La presidenta del PPCV assenyala que "per primera vegada en la història hi haurà una dona presidenta de la Generalitat"

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha llançat este dilluns un vídeo en les xarxes socials sota el títol ‘Com més prompte millor’ on agraeix a Ximo Puig l’avançament electoral perquè, segons afirma, “hui s’està més a prop que ahir d’acabar amb el Pacte del Botànic”.

En el vídeo, Bonig afirma que amb l’avançament electoral “per fi es deixaran arrere quatre anys de legislatura perduts i plens de sectarisme per a afrontar una nova etapa, amb el PPCV al capdavant”.

L’enregistrament contraposa imatges d’una gota freda amb el desig que arribe el bon temps ‘com més prompte millor’; també el d’una cartera buida que contrasta amb l’anhel de l’arribada de la paga extra o la imatge d’una treballadora amb molt d’estrés que desitja que per fi arriben les vacances.

Finalitza el vídeo amb l’aparició d’una persona amb molta pressa que espera en una parada que arribe l’autobús, fins que arriba i és considerat pel PP com una gran notícia, com l’avançament electoral.

Isabel Bonig afirma en l’enregistrament que el Partido Popular de la Comunitat Valenciana està llest i amb la maquinària greixada per a guanyar les eleccions i afig que amb el seu “projecte il·lusionant” traurà als valencians de “l’època d’estancament i desacceleració econòmica i social que han patit en esta legislatura ja esgotada”.

Publicitat