sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Bonig confecciona una gestora que pose punt i final a l’actual direcció provincial

La lluita interna dins el PP de València podria veure la llum a l’eixida del túnel. Un túnel que va començar amb el bloqueig per part del President Provincial Vicente Betoret com que no acceptava cap proposta alternativa per a fer un Comité Organitzador del Congrés. Conforme passaven els dies, el president minvava en suports i havia d’admetre després del resultat de les votacions en la Junta Directiva Provincial que no tenia tant de control sobre València i l’àrea metropolitana com ell manifestava.

Ara pareix que la solució sí que és una gestora, després de les paraules de Maíllo on quedava ajornat sine die el congrés, només queda eixa alternativa. Isabel Bonig y Fernando Martínez Maíllo es reuniran en dies vinents amb Isabel Bonig per tal de tancar els noms que conformen de forma definitiva la llista de membres de la gestora.

La gravació en la que s’escolta a Vicente Ferrer, mà dreta de Betoret, desqualificant a Contelles i assenyalant a Bonig de “negada i covard” ha sigut l’últim dels escenaris que han necessitat les direccions regional i nacional per tal d’admetre que la gestora era ja una necessitat inapel·lable.

Últimas noticias

Contenido relacionado