Bonig demana a Puig “prudència i temprança” per a “no deixar-se arrossegar per Compromís i Podem en el nou Botànic”

 La presidenta del PPCV es mostra "molt preocupada" per l'entrada "de l'extrema esquerra al Consell" i té clar quien es el seu objectiu: "Treballarem per recuperar la majoria d'ajuntaments, revalidar les Diputacions d'Alacant i Castelló i recuperar la de València".

Isabel Bonig, presidenta del PPCV. /PPCV
Isabel Bonig, presidenta del PPCV. /PPCV

La presidenta regional del PPCV, Isabel Bonig, ha demanat avui a Ximo Puig, President a funcions de la Generalitat, que tingui “prudència i temprança per no deixar-se arrossegar per Compromís i Podem en les negociacions del nou Botànic “.

Bonig s’ha manifestat així a Castelló, on ha assistit, un any més, a la celebració del dia de la patrona de la ciutat, la Mare de Déu del Lledó. La presidenta del PPCV s’ha mostrat “molt preocupada” per l’entrada “de l’extrema esquerra al Consell i la continuïtat de les polítiques sectàries”.

“Veig al PSPV una mica sense nord perquè estarà molt condicionat per Podem i Compromís, que està clar que van a prevaler els seus interessos i li demano a Puig prudència i temprança per no deixar-se arrossegar pels nacionalistes i l’esquerra radical”, ha assenyalat.

Respecte a les eleccions municipals del 26 de maig, Bonig ha assenyalat que “si alguna cosa bona té el Partit Popular és que és un partit amb molt territori”. “Som l’únic partit de la Comunitat Valenciana que ha presentat candidatures en el 100% dels municipis. Anem a municipalitzar la campanya per confrontar dos models: d’una banda el model del Botànic i per un altre el del Partit Popular que presenta les candidatures renovades i molt il·lusionades “.

Bonig ha assenyalat que una vegada passades les generals i autonòmiques “cal posar-se a treballar per recuperar la majoria d’ajuntaments, revalidar les Diputacions d’Alacant i Castelló i recuperar la de València. Tenim uns candidats que estan al 100% i parlem dels problemes dels valencians i les solucions que necessiten “.

Finalment, Bonig s’ha referit a la formació de la Mesa de Les Corts i ha recordat que el PPCV “és el partit més votat a l’oposició, qui liderarà l’oposició i el centredreta i m’agradaria que es respectés el criteri de proporcionalitat “. Així, ha indicat que el PPCV hauria de tenir “com a mínim, la vicepresidència segona de les Corts com en aquesta legislatura que acaba de concloure”.

Publicitat