Bonig: “El PPCV seguirà donant la batalla per evitar que el nacionalisme català que defensa PSPV i Compromís fructifique a la Comunitat”

  • “Hui la nostra terra és un mur de contenció davant aquest nacionalisme que fa de l’educació un instrument per transformar la societat”.
  • “Mai el valencià ha estat un element de confrontació, mai ho ha estat i mai ho serà, ho és sols per a PSPV i Compromís perquè són incapaços d’unir”.
  •  “El problema de la Comunitat és Puig, “que no té clara quin és la idea d’Espanya i el paper que juga la Comunitat dins d’Espanya”.

La secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha animat a tots els membres del PPCV a “donar la batalla” per “impedir que el germen del nacionalisme català fructifique i arrele a la Comunitat Valenciana” perquè hui la nostra terra “és un mur de contenció davant aquest nacionalisme que fa de l’educació un instrument per transformar la societat”.

“El Consell del PSPV i Compromís ha sembrat a la Comunitat la llavor nacionalista que va començar a Catalunya i que volen que continue a València a través d’una eina com és l’educació”, ha denunciat.

Bonig s’ha manifestat en aquests termes durant la seua intervenció en la Convenció que el PP celebra a Sevilla baix el lema ‘Amb tu creix Espanya’, on ha defensat que “el PP és l’únic partit que té un projecte per a Espanya, l’únic partit que sap gestionar el present per oferir el millor futur”.

Segons ha explicat, el problema de la Comunitat és el PSPV i Puig “que no té clara quin és la idea d’Espanya i el paper que juga la Comunitat Valenciana dins d’Espanya, ja que prefereix als nacionalistes als constitucionalistes”.

Així, ha assenyalat que el PP al seu programa electoral “no va a ser ni covard ni es va a posar de perfil. Anem a parlar de llibertat absoluta dels pares a l’hora de triar el centre educatiu al que portar als seus fills i també llibertat en l’elecció de la llengua vehicular en la qual volen que estudien”, ha assenyalat i ha afegit que amb el PP un de cada cinc col·legis donaran el 80% de les seues assignatures en anglés.

En aquest context, on ha agraït la presència de la delegació valenciana, Bonig ha recordat que el PPCV ha treballat durant aquests anys per plantar-li batalla ideològica a l’esquerra a la Comunitat Valenciana, una batalla “en la qual sempre hem estat sols, perquè hem estat l’únic partit que ha denunciat el sectarisme, la imposició i l’únic que li ha plantat cara a PSPV i Compromís”.

Bonig ha assenyalat que mentre el PP ha estat sempre un partit que ha treballat per unir a la societat entorn d’un projecte comú, PSPV i Compromís “han tornat a dividir i a enfrontar a la societat en un tema tan crucial com és la llibertat dels valencians”. La Comunitat Valenciana -ha recordat- sempre ha estat una terra de trobada, acollidora, exportadora, de recepció, però ara “tot és divisió”.

Per això, ha indicat que “les nostres propostes són arriscades i reformistes” perquè “creiem en la llibertat dels pares a l’hora de triar a l’educació i la llengua en la qual volen que estudien els seus fills”. “Mai el valencià ha estat un instrument de confrontació, mai ho ha estat i mai ho serà, ho és solament per al PSPV i Compromís perquè són incapaços d’unir”. Per a ells, ha afegit, “aquest nacionalisme comença en la defensa del seu i acaba en un sentiment d’odi i rancor cap a un enemic exterior al que culpar la teua falta de projecte i de gestió”.

Per això, ha assenyalat que el PP “seguirà donant la batalla” no solament per aconseguir que els valencians paguen menys impostos i millore la situació econòmica i social a la Comunitat, sinó per “evitar que aquest germen arrele a la Comunitat”. “La batalla no és fàcil, és ideològica i cal donar-la, cal estar present, perquè la immensa majoria de la gent està amb nosaltres i amb el nostre projecte”.