Bonig: “Espere que Puig i Oltra reclamen a Sánchez el que exigien a Rajoy”

"La història del socialisme és la història de la traïció i de la ruïna a Espanya"

La Presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat que “Puig i Oltra reclamen a Sánchez el que tant exigien a Rajoy”.

Bonig també ha demanat lleialtat a Sánchez amb la Comunitat Valenciana. “Quan es va aprovar el pressupost fa quinze dies em van dir de tot, que ens conformàvem amb les engrunes. Espere que hui Puig i Oltra reconeguen que els pressupostos eren bons o que comencen a reclamar-li ja al senyor Sánchez allò que reclamaven al senyor Rajoy”.

“En aquesta terra –ha continuat- fa falta mantenir els transvasaments, necessitem aigua i aconseguir un pacte nacional de l’aigua. Que es canvie el model de finançament que margina a aquesta Comunitat i que sempre el PP ha donat suport al canvi d’aquest model aprovat per Zapatero, i més inversions i, sobretot, alguna cosa fonamental: llibertat. Hui sobretot en matèria en educativa, en aquesta Comunitat on la llengua mai ha estat motiu d’enfrontament, els socialistes i nacionalistes de Compromís executen el mateix full de ruta dels nacionalistes catalans i bascos basada en la imposició lingüística, la falta de llibertat i la negació del dret dels pares a triar la llengua en la qual volen que estudien els seus fills. Demanem a Sánchez que pare aquest projecte nacionalista que vol fer d’aquesta Comunitat Valenciana una repetició de Catalunya”.

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, el president de la gestora del PP de la província de València (PPVAL), Rubén Moreno, i Mari Carmen Contelles portaveu del PP en la Diputació de València, han participat aquest matí en l’acte En primera persona de La Pobla de Vallbona, celebrat a peu de carrer on s’han sotmés a les preguntes dels assistents.

Isabel Bonig ha manifestat que “en aquest període hem reconegut errors, coses que s’han fet malament i gent que no ha estat a l’altura, però no anem a demanar perdó per ser del PP. Estem orgullosos del ser del PP i treballarem per la nostra terra València i pel nostre país que és Espanya, la millor nació que la fem els 45 milions d’espanyols i ací estarà el PP defensant-la sempre”.

Bonig ha assenyalat que “el PP mai es rendeix i està a peu de carrer per iniciar la reconquesta després d’una moció legitima però que no amaga les males arts guanyant en els despatxos el que la voluntat popular per les urnes t’han llevat, com va ocórrer a la Comunitat Valenciana. Aquests governs del canvi no tenen projecte. El seu únic projecte és tirar al PP de les institucions. Ho han aconseguit però ara s’han de posar a treballar”.

La presidenta del PPCV ha agraït a Mariano Rajoy en nom del PPCV el treball realitzat aquests anys on ha millorat el país que va rebre. “Els espanyols volem saber quins són aquests pactes secrets que el senyor Sánchez no va dir ni va explicar però si va pactar. El PP va a estar acostant l’espatlla en la defensa dels espanyols i de la unitat d’Espanya però no anem a permetre cap cavalca amb els quals volen acabar amb la igualtat de tots els espanyols i van donar un cop d’estat l’1-O per trencar Espanya. Espanya no està en venda i amb els espanyols no es juga”.

Isabel Bonig ha manifestat que “el PP no es rendeix mai. Hui comença la reconquesta, amb més llibertat i tornant als nostres principis i a la nostra essència que de vegades oblidem de tant gestionar i pactar”.

La presidenta del PPCV ha explicat que “la història del socialisme és la història de la traïció i de la ruïna a Espanya. Pots enganyar durant un temps però després cal gestionar com ha ocorregut aquí on governa un president que va obtenir el pitjor resultat del seu partit en unes eleccions i que no fan gens”.

Isabel Bonig ha indicat que “espere que Sánchez seguisca aplicant la llei i tot el pes de la llei perquè Espanya no està en venda. Espere que el govern socialista siga lleial amb Espanya”.

Per la seua banda, el president de la gestora del PP a la província de València Rubén Moreno, s’ha referit al canvi en la presidència del govern. “Sánchez és el primer president que no és el més votat en les eleccions. No té cap programa. El seu únic objectiu és estar allí i el seu interés comú de tots els que ho van donar suport era treure al PP de les institucions i no arribaran a 2020 sense convocar eleccions perquè tots les hi demanen. El PP a partir d’ara, com a partit que sap governar, també va a demostrar que sap fer oposició: la més dura quan es tracte de defensar els interessos de tots els espanyols contra qui siga”.

ValenciàEspañol