Bonig, a Puig: “Solament parlant del passat no va a mantenir el Govern de la Generalitat”

"El PPCV ha aconseguit 60 milions d'euros per al transport metropolità negociant i treballant enfront d'un Consell que treballa poc"

Isabel Bonig

La portaveu del Grup Popular en Les Corts, Isabel Bonig, ha advertit hui al cap del Consell, Ximo Puig, que “solament parlant del passat no va a mantenir el Govern de la Generalitat”.

Bonig s’ha pronunciat així en els passadissos de l’hemicicle de Les Corts, on ha instat a Puig a “posar-se a treballar”. Com a exemple, la Síndica popular ha citat el transport metropolità de València.

“El PP ha aconseguit 60 milions d’euros per al transport metropolità de l’àrea de València, i ho hem aconseguit negociant i treballant enfront d’un Consell que treballa poc. En Les Corts ja presentem una iniciativa immediata que se’ns va rebutjar i hem tornat a portar-la. Una iniciativa on demanem que l’Agència de Transport Metropolità, en un termini de dos mesos, que podria ser superior, elaborés un pla de mobilitat, que és absolutament necessari per a saber les necessitats del transport públic a l’àrea metropolitana de València”, ha assenyalat.

Amb este informe, ha explicat Bonig, es podrà saber també “de quants diners estem parlant per demanar-li-ho al Govern d’Espanya però també quants diners han de posar la Generalitat i els Ajuntaments corresponents, perquè alguna cosa hauran de fer”. La Síndica popular ha explicat que la setmana passada no es va admetre la iniciativa “perquè deien que no hi havia diners i esta setmana que sí que hi ha es tornen a negar”. “PSPV i Compromís no han volgut signar esta iniciativa immediata perquè la Generalitat faça els seus deures, dissenye un pla de mobilitat i habilite crèdit, i és aquí on es demostra la demagògia entre el que diuen i el que després fan”.

Bonig ha anunciat que la iniciativa tornarà a presentar-se com a Proposició No de Llei d’Urgència per ser inclosa en el ple com més aviat millor, “però ens hagués agradat que ja estigués per anar avançant”.

Publicitat