22.4 C
Valencia

Bonig intenta col·locar als seus afins a costa dels equips del PP provincials

La sagnia de vots que ha perdut el Partit Popular a escala autonòmica li ha eixit molt cara al PPCV i la reducció de personal s'ha fet necessària davant la fallida econòmica.

- Publicitat -AVL

Com en el joc de les cadires, la situació es torna més complicada a mesura que menys seients hi ha per als que ballen al so de la presidenta regional. Mazón aterra per fi en la Diputació d’Alacant mentre Adsuara que s’ha fet fort en el grup popular de la Diputació de València, tots dos compten ja amb els seus propis equips i fan difícil que puguen recol·locar als afins a la presidenta regional en els equips provincials que són els que han treballat en la campanya.

I és que la sagnia de vots que ha perdut el Partit Popular a escala autonòmica li ha sortit molt cara al PPCV, la reducció de personal s’ha fet necessària davant la fallida econòmica, i la pèrdua de la Diputació de Castelló, ha fet mirar en els grups polítics de les diputacions de València i Alacant per a poder suportar l’equip autonòmic.

No obstant això, en cap dels casos els responsables provincials han cedit. Segons fonts vinculades al Partit Popular, els portaveus provincials no han permés que els assessors autonòmics “passaren per damunt” de les seues persones de confiança. Les males formes d’una de les primeres espases de Bonig durant la reunió mantinguda amb l’equip de Juan Ramón Adsuara encara van tibar més la corda en la trobada mantingut entre l’equip autonòmic i de la província en el matí d’ahir.

Molts en el PP interpreten els moviments electorals d’Isabel Bonig com un moviment tàctic per a intentar aguantar de cara al pròxim congrés regional, en els casos on no ha pogut tenir al capdavant de la província a algú de la seua més estreta confiança ha mirat de posar a algú de la seua confiança en el cercle intern provincial, un moviment que no han acceptat els presidents provincials, excepte en el cas de Castelló on la paisana de la presidenta regional Elena Vicente Ruiz està com a portaveu adjunta del grup popular.

L’altra reunió

Com a antítesi al multitudinari sopar a Alboraia dels detractors nostàlgics de Bonig ha quedat la foto del menjar posterior a la reunió, els més reunits a la presidenta autonòmica reunits en un menjar després de la tibant negociació.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,610FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les cafeteries en supermercats i panaderies lideren els negocis que obrin en Castelló durant la COVID

L'ajuntament ha tramitat sis llicències de noves activitats econòmiques a la capital de la Plana, només en l'última quinzena d'agost, tres d'elles de grans superfícies que demanaven incloure servei de restauració o de parquing

Borriana demana “informació” a Salut Pública dels protocols per garantir la seguretat dels ‘temporers’ i als assentaments

L'alcaldessa va enviar ja dos escrits als mesos de juliol i agost per anticipar-se a la campanya citrícola i al creixement dels assentaments i preguntar quins eren els "consells tècnics i sanitaris sobre el protocol adequat" en el cas d'estes persones desplaçades.

Sanitat comença a contactar amb pacients de risc perquè acudisquen a vacunar-se contra la grip

L'objectiu és arribar al 75% de cobertura en persones majors de 64 anys i personal sanitari i al 60% en els grups de risc per patologies i embarassades.

Cortázar: “En 5 anys el nou banc incrementarà en 290 milions d’euros els seus ingressos”

El president de Bankia José Ignacio Goirigolzarri i el conseller delegat de CaixaBank Gonzalo Gortázar han oferit una roda de premsa per a donar a conéixer els detalls de la fusió.

Castelló manté el personal d’infermeria en 4 centres educatius, pese a les directrius d’Educació

Esta mateixa setmana, les escoles d'Onda que disposaven d'infermera escolar van rebre un escrit des de la Direcció Territorial d'Educació de Castelló on s'indicava que este personal sanitari no podia accedir a les escoles a realitzar les seues tasques.
- Advertisement -

: Valencià