Bonig: “Amb el PPCV hi haurà llibertat d’educació i no hi haurà requisit lingüístic”

La presidenta del PPCV assenyala que "només el PP defensa la llibertat educativa a la Comunitat Valenciana, que els pares i mares puguen triar com educar als seus fills".

PublicitatAVL

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat hui en els desdejunis de TVE que “amb el PPCV hi haurà llibertat d’educació i no hi haurà requisit lingüístic”.

Bonig ha manifestat que “al PP l’avançament de les eleccions ens ve bé. No podíem seguir en un clima d’inestabilitat des d’estiu, amb el rumor permanent de l’avançament electoral davant el fracàs i esgotament del govern valencià, en una situació de no fer res i desavinences, amb un clima d’inseguretat que no és bo per a l’estabilitat”.

PublicitatRovira  

“Puig avança les eleccions per pur càlcul partidista. Puig ho disfressa d’agenda valenciana però no és així. Ha decidit unir el seu futur al de Pedro Sánchez relegant l’agenda valenciana. Per les dades que tenim el triplet de l’aliança de l’esquerra no sumarà”.

Per a Bonig “si hi ha una Comunitat que pateix les polítiques que han portat a Catalunya a l’actual situació aqueixa ha sigut la Comunitat Valenciana per les polítiques de PSPV i Compromís sobretot en tema educatiu on hi ha tot un procés d’adoctrinament, de xantatge lingüístic, de falta de llibertat d’elecció per als pares a l’hora de triar l’educació i la llengua dels seus fills igual que va passar a Catalunya fa vint anys. Puig és el president que ha permés i tolerat aqueixa política. No ho dic jo, ho diuen els milers de ciutadans que van eixir al carrer i les més de 40 sentències del TSJ anul·lant la seua política com, per exemple, el decret del xantatge lingüístic. Hi ha molts municipis valencians on no hi ha oferta en l’ensenyament en llengua castellana. A la Comunitat Valenciana hi ha imposició lingüística. Amb el PPCV hi haurà llibertat d’educació i no hi haurà requisit lingüístic”.

Isabel Bonig ha manifestat que “el valencià no és un problema. El PP defensa el valencià però amb llibertat. El que no permetrem és que es coarte la llibertat dels pares a l’hora de decidir. Només el PP defensa la llibertat educativa a la Comunitat Valenciana, que els pares i mares puguen triar com educar als seus fills”.

La presidenta del PPCV ha assenyalat que “hem assumit els encerts i els errors del passat, però el PPCV té un projecte de futur i persones per a millorar la societat. Uns altres ni han reconegut errors i tenen persones immerses en casos de corrupció que ocupen càrrecs claus. Els que van usar només la corrupció del PP per a desallotjar-lo ara tenen un problema perquè estan immersos en causes judicials i no prenen les mateixes decisions, han canviat les línies roges i no prenen decisions. No obstant això, des del PPCV hem pres tota una sèrie de mesures preventives, signant un codi ètic perquè les persones investigades abandonen almenys temporalment la política. S’han posat controls legals i econòmics i mirem cap avant. No podem viure sempre del passat. El PP ha tornat amb un procés de renovació i regeneració d’idees i de personal oferint un projecte atractiu”.

Isabel Bonig ha indicat que en el tema de corrupció “m’agradaria que la mateixa vara de mesurar s’aplicara als altres. PSPV i Compromistenen imputats en les seues files i ningú els exigeix res. Ara no apliquen la mateixa medicina i la gent també valora la coherència política. L’alcalde d’Ontinyent està imputat per presumpta corrupció i és el candidat. Van usar la corrupció per a tirar al PP però no tenen més arguments, no gestionen i els principals problemes dels valencians són l’ocupació, les llistes d’espera en sanitat i l’educació”.