Bonig adverteix a Puig que “un pacte amb els independentistes seria l’estocada per als valencians”

La síndica del Grup Popular en Les Corts, assenyala que "si prospera la moció, suposaria un colp per als valencians, amb greus repercussions no solament en l'àmbit econòmic sinó també institucional i polític"

La Síndica del Grup Popular en Les Corts, Isabel Bonig, ha advertit a Puig que “un pacte amb els independentistes seria l’estocada per als valencians”.

Bonig ha preguntat a Puig “si va a permetre que Sánchez pacte la moció de censura amb els qui volen estendre el procés independentista a la Comunitat Valenciana i volen trencar Espanya. Tots sabem de les amistats de Puig i el Consell del Botànic amb els governs independentistes i que prefereixen ser catalans de segona que valencians de primera. Un pacte a escala nacional amb aquells que volen destruir Espanya seria l’estocada per als valencians. Si tira endavant, el mateix procés separatista que es va instaurar a Catalunya fa més de vint anys es traslladarà a la Comunitat Valenciana”.

La també presidenta del PPCV ha advertit que “de prosperar esta moció, suposaria un colp per als valencians amb greus repercussions no solament en l’àmbit econòmic sinó també institucional i polític. El senyor Puig, amb el seu complaença davant Sánchez i els independentistes, es va a convertir en còmplice d’esta situació. Ara, amb esta actitud submisa davant el seu nou capdavanter, Puig s’ha llevat la careta, i no té cap objecció a posar-li la catifa roja a l’independentisme amb el qual comparteix aquí les seues mateixes maneres d’imposició ideològica, adoctrinament i falta de llibertat. Han d’explicar si esta moció pretén la ruptura, si estan disposats a pactar amb aquells que volen trencar amb la igualtat. Exigim que explique la lletra oculta d’esta moció, les conseqüències que tindrà perquè esta moció posa en escac el procés de recuperació i l’estabilitat econòmica que experimenta Espanya”.

En la mateixa línia Bonig ha criticat que Sánchez “estiga més pendent aconseguir coste el que coste un càrrec que els espanyols no li van atorgar, que del ben comú, i demostra que la Comunitat Valenciana no li interessa gens”.

La Síndica popular ha assenyalat que “Puig no pot mirar cap a un altre costat i haurà d’explicar als valencians per què no frena les ànsies personalistes d’un Sánchez irresponsable que, amb tal d’aconseguir el poder a costa del qual siga, és capaç de portar al país a la ruïna. No hi ha res que justifique esta actitud més enllà de l’ambició d’un Sánchez que pretén ser president sense passar per les urnes, en contra de la voluntat de la majoria dels espanyols expressada en les últimes eleccions generals”.

Per Bonig, “no és el moment de generar inestabilitat i crear incerteses econòmiques que no poden portar res positiu a esta terra. L’única situació límit que intenten plantejar a partir d’uns fets de fa quinze anys està en la ment d’uns polítics àvids d’aconseguir el poder a costa del qual siga, sense mirar a la ciutadania i els seus interessos”.

Publicitat