domingo, 21 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Bonig qualifica de “molt desafortunades” les declaracions de Ribó sobre les Falles i diu que ha de demanar perdó

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha qualificat de “totalment desafortunades” les declaracions que va realitzar l’alcalde de València, Joan Ribó, durant la seua visita a Alacant respecte al fet que les Fogueres d’Alacant tenen “un estil molt més artístic” i les Falles “una mica més grotesc” –després el primer edil va explicar que es referia a “el satíric”–, i ha assegurat que “el mínim que ha de fer és demanar perdó”.

Segons ha assenyalat Bonig en una roda de premsa a Castelló, acompanyada de Miguel Barrachina i Begoña Carrasco, açò és una “gota més que satisfà un got”. “Compromís és radical i el senyor Ribó no deixa de ser un comunista de tota la vida, amb iPad i iPhone, però radical i comunista, i per molta creu que es pose la senyora Oltra i molta cara amable, no deixen de ser el que són, sectaris, i el sectarisme i el totalitarisme el que porta és a intentar controlar-ho tot, i a la festa no li la controla, li l’ajuda”, ha dit.
Sobre este tema, Bonig considera que “a la societat civil cal deixar-la que actue”. Així, ha explicat que açò ve “després d’una setmana ‘horribilis‘ del senyor Ribó amb les enquestes als fallers pagades per tots els valencians on es pregunta per qüestions que gens tenen a veure, i el senyor Ribó hi hauria de com menys pedir perdó”.

Segons ha dit la dirigent ‘popular’, les declaracions de Ribó són “desafortunades” perquè “un no pot ofendre unes festes que a més han sigut declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat i a més sent alcalde de la capital de la Comunitat Valenciana”.

“Seria un gest d’humilitat reconéixer que s’ha equivocat i intentar no controlar”, perquè “quina mania tenen estos del PSOE i estos comunistes de controlar-ho tot –l’educació, les Falles, l’economia–”, ha afegit.

En la seua opinió, “estan traient la cara de Compromís, que tenen el Cabanyal incendiat, i quan s’utilitza la demagògia per a arribar al poder, s’arriba al poder, però ara cal governar i ara comencen els problemes i no saben què fer”.

Últimas noticias

Contenido relacionado