domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Bonig reuneix a Contelles i a Betoret després de les amenaces de Maíllo

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, es va reunir ahir a la vesprada amb Vicente Betoret i Mari Carmen Contelles, per tal de “rebaixar la tensió” després del rebuig a la proposta del Comité Organitzador del Congrés proposat per l’executiva de Betoret.

Bonig ha celebrat la reunió amb els dos candidats i amb Eva Ortiz, secretaria general del PPCV, per tal d’arribar a un acord i evitar situacions com la de l’última executiva provincial. En la que Vicente Ferrer va denegar que es proposara un COC alternatiu i es van manifestar irregularitats en les llistes de membres del comité provincial que podien votar. Finalment la votació sobre la proposta de Betoret va ser negativa amb 147 vots en contra enfront de 123 a favor i 7 abstencions. Una negativa, que segons el que es va recomptar per les urnes, va ser encapçalada pels membres de València i els municipis de la comarca de l’horta, segons fonts del Partit Popular.

Segons les mateixes fonts, la situació “no pot tornar-se a repetir” i ja s’està treballant en un acord per a presentar una llista de consens per a presentar en la pròxima Junta Directiva Provincial, que amb tota probabilitat es celebrarà la setmana vinent.

Aquest mateix dijous, el coordinador general del PP i responsable d’Organització, Fernando Martínez-Maillo, ha afirmat des de Madrid que estan “molt preocupats” per la situació del partit en la província de València i ha afegit que la direcció nacional està disposada a “intervenir el siga necessari” per a aconseguir unitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado