Bonig: “Puig parla de reformar la Constitució mentre oblida les llistes d’espera, l’educació i l’atur, que sí que preocupen als valencians”

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha criticat hui que el President de la Generalitat, Ximo Puig, “present un full de ruta de reforma de la Constitució mentre s’oblida de resoldre les llistes d’espera de sanitat, els problemes en educació o l’atur, que són problemes reals que sí que preocupen als valencians”.

Bonig s’ha pronunciat així durant la seua visita a la XXV Mostra d’embotit artesà de Requena. La presidenta del PPCV ha assenyalat que “després de tres anys dels pretesos Governs del canvi s’ha donat a conéixer una enquesta –el baròmetre presentat aquesta setmana per Puig i Oltra- que denota que els principals problemes són la desocupació, l’educació i les llistes d’espera en sanitat. Tenim un Consell, amb Puig al capdavant, que deia que venia a resoldre problemes i l’única cosa que fan és empitjorar els problemes dels valencians”.

“Ahir Puig i Oltra presentaven el seu full de ruta de reforma de la Constitució i em pregunte a quants valencians li importa i para quants és de debò és una prioritat”. Sobre aquest tema, ha manifestat que als valencians “els importa que es genere ocupació i riquesa, que s’acabe amb les llistes d’espera i que es done llibertat als pares en el terreny educatiu per triar el model dels seus fills”.

Bonig ha assenyalat que l’enquesta feta pública pel Consell “denota que els problemes dels valencians són palpables”, i ha manifestat que el PPCV “és l’únic partit que planta cara a aquestes polítiques i defensa als valencians”.

“L’únic partit que defensa que la Comunitat és tan valenciana com espanyola és el PPCV. Som els únics que defensem la llibertat dels pares a l’hora de triar el model educatiu dels seus fills, defensem a les zones castellanoparlants i també a les valencianoparlants. Som els únics que passem a l’acció, els únics que acudim als tribunals per defensar els interessos dels valencians mentre altres partits es queden a la foto, i això els valencians ho valoraran”, ha conclòs.