La Borrasca Filomena deixa persones atrapades per la neu a la província de Castelló

El Departament de Bombers de la Diputació de Castelló va intervenir al llarg de la jornada del dijous en la neteja de les carreteres de l'interior de la província de Castelló.

AVL

El Departament de Bombers de la Diputació de Castelló va intervenir al llarg de la jornada del dijous en la neteja de les carreteres de l’interior de la província de Castelló que estan assignades al Consorci.

Es tracta de les primeres conseqüències de la Borrasca Filomena, que ha deixat neu i plaques de gel en tot l’interior de Castelló.

A més, es van dur a terme diferents serveis relacionats amb el temporal. Així, s’ha atés un vehicle bloquejat per la neu a Torás i a altres cinc cotxes al Coll d’Ares en els quals viatjaven tretze persones, així com s’ha ajudat un vehicle pesant que transportava mercaderies perilloses al Coll d’Ares. No hi ha hagut danys personals.

D’altra banda, s’ha ajudat en un trasllat d’un pacient al centre de salut de Morella, i s’ha instal·lat un sistema de comunicació portàtil de suport a Herbés, per a facilitar les comunicacions entre l’Ajuntament i el centre provincial de coordinació del Consorci.

- Advertisement -
CatalanSpanish