Borriana suma prop de 30.000 quilòmetres saludables en el repte ‘Tots a Tòquio’ en menys d’un mes

Es tracta d'un repte col·lectiu per a sumar quilòmetres de salut i sensibilitzar la societat sobre la necessitat d'actuar tots junts contra el sedentarisme i el sobrepés o l'obesitat.

AVL

El Servei Municipal d’Esports (SME) de Borriana i els centres educatius del municipi col·legi Salesians, CEIP Novenes i CEIP Pare Vilallonga han aconseguit reunir al mes de desembre fins a un total de 29.578,5 km saludables en el repte ‘Tots a Tòquio’ Suma quilòmetres de salut!, posa’t en marxa per l’ONG Esport per a l’Educació i la Salut (DES).

El repte, amb la finalitat de sensibilitzar la societat sobre la necessitat d’actuar junts contra el sedentarisme i el sobrepés o l’obesitat, consisteix a sumar quilòmetres de salut i recórrer la distància en quilòmetres que existeix entre Madrid i Tòquio per a commemorar la celebració dels Jocs Olímpics que es disputen enguany 2021 a causa de la pandèmia de la Covid-19.

La proposta va començar el mes de novembre passat i finalitzarà el mes de juny de 2021. Durant estos vuit mesos, a més de sumar quilòmetres d’activitat física, s’aniran coneixent les diferents maratons i altres carreres populars emblemàtiques d’Espanya.

L’SME de Borriana va secundar el repte i es va sumar al mes de desembre passat a esta iniciativa i, juntament amb els tres centres educatius que s’han adherit, ja han aconseguit en menys d’un mes prop de 30.000 km.

Des del Servei Municipal d’Esports s’anima la ciutadania a sumar-se al repte perquè encara es pot fer i recorda que cada mes l’SME realitza un sorteig entre els participants.

Per a participar, tan sols cal descarregar l’aplicació gratuïta STRAVA i unir-se al club “SME a Tòquio” per a sumar els quilòmetres saludables, que s’uniran a Tòquio: https://www.strava.com/clubs/smeborrianatokio.

- Advertisement -
CatalanSpanish