Borriana comença aquesta setmana a repartir els abonaments per als alumnes de l’UJI

El Casal Jove realitzarà la distribució d'abonaments els dies 28 i 29 de desembre des de les 11.00 fins a les 13.00 hores quan podran arreplegar-se els tres tipus d'abonament diferents.

AVL

L’Ajuntament de Borriana ja ha anunciat els horaris en els quals els estudiants de l’UJI de la ciutat podran començar a arreplegar els seus abonaments de cara al pròxim any, quan continuarà el servei d’unió de la capital de la Plana Baixa amb la Universitat, a més del pas per Almassora on també es presta el servei.
Així, els pròxims dies 28 i 29 de desembre han sigut els triats perquè es puga arreplegar qualsevol tipus dels tres abonaments disponibles en el Casal Jove de la ciutat, i en horari d’11:00 a 13:00 hores durant ambdues jornades.
Així, tal com s’ha detallat des de les regidories tant de Joventut com de Cultura, “els estudiants de Borriana podran triar qualsevol dels tres abonaments que posem a la seua disposició, tant aquells que siguen mensuals, com els trimestrals o per al conjunt de tot el curs acadèmic de la Universitat Jaume I”.
L’abonament per a un mes podrà adquirir-se per tan sols 20 euros, mentre que per al corresponent a tot un trimestre el preu final serà de 50 euros.
Finalment, i tenint en compte que són sis mesos els que resten de curs, l’abonament per a tot eixe període de temps s’ha establert en un preu final de 80 euros, mentre que en futurs cursos el preu anual serà de 120 euros.
Per tal de facilitar la tramitació dels nous abonaments, aquelles persones que ja disposaven d’ell durant la primera part del curs, tan sols hauran d’acostar-se al Casal Jove en el cas de Borriana, i al SIAC en el d’Almassora, per a emplenar la sol·licitud i realitzar el pagament de qualsevol dels tres abonaments.
En el cas de ser nous o noves sol·licitants del servei, hauran de sumar el seu DNI, una fotocòpia de la seua matriculació en l’UJI i una fotografia de carnet per a la seua inclusió en l’abonament.
Tal com han coincidit a assenyalar tant l’Alcaldessa i regidora d’Educació, Maria Josep Safont, i el regidor Vicent Granel, “el funcionament del servei durant els primers mesos de curs ha demostrat la necessitat que teníem d’engegar-ho, ja que fins a aquest moment no disposàvem d’aqueixa comunicació directa amb l’UJI, la qual cosa esperem que en el que resta de curs seguisca complint amb les necessitats i exigències dels i les estudiants de disposar d’un servei mancomunat que ha funcionat a la perfecció durant el primer trimestre”.

- Advertisement -
CatalanSpanish