15.6 C
Valencia

L’alcaldessa de Borriana aclareix que les ajudes a autònoms de l’ajuntament són compatibles amb les del Consell

D'altra banda, entre els temes d'actualitat destaca la bona acollida de la proposta de l'autocine i que ha fet que s'hagen de reforçar els controls d'accés i que es recomane als veïns reservar plaça en l'ajuntament o l'oficina de turisme.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’economia local, en especial pel que fa a les ajudes a autònoms, ha estat un dels temes tractats per l’alcaldessa de Borriana en el seu repàs a l’actualitat. Per això Safont, ha volgut aclarir que les ajudes per a autònoms convocades per l’ajuntament “són compatibles amb les més de 300 que sabem que ja s’han demanat al Consell, sempre que no siguen, clar està, pels mateixos conceptes, per això anime a fer-ho perquè sabem que des de l’administració local podem arribar també a molta més gent”.

A més d’este tema i també en clau de revitalització econòmica, l’alcaldessa ha fet referència a l’APP pel comerç local que s’ha presentat este dijous i en la que més de 60 establiments ja estan adherits, així com als 15 cursos de formació “dos d’ells presencials” que a través de la Cambra de Comerç.

Obres a la ciutat

Respecte a infraestructures i obres, Safont ha recordat que en dos o tres setmanes estaran acabades les obres en la Bosca “i es podrà circular, encara que el mobiliari com és específic vindrà quan estiga acabat de construir”.

Pel que fa a les obres de preparació del terreny pel trasllat a les aules prefabricades de l’institut Jaume I on estava ubicat l’antic Llombai.

Autocine ‘amb reserva’

- Publicitat -

La bona acollida de la proposta de l’autocine entre la població que s’inaugurarà este diumenge, ha fet que s’hagen de reforçar els controls d’accés i que es recomane als veïns reservar plaça. De fet, una telefonada a l’oficina de turisme o a l’ajuntament indicant la matrícula del vehicle serà suficient, de moment, per organitzar l’aforament d’una iniciativa gratuïta que ha tingut una resposta massiva i que ha obligat l’ajuntament, per precaució, a demanar que inclús a la primera sessió que tindrà lloc este diumenge es faça una reserva prèvia.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià